Guitarbear.com / İnteraktif Gitar Öğrenme Platformu

Selam arkadaşlar, beta sürecimiz sona erdi ve site artık herkesin erişimine açık. Turkrock forum üyelerine özel bir indirim tanımlamak istedik.

TURKROCK10 kodu kullanılarak başlatılan aboneliklere %10 indirim tanımladık. Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar hepinize.

Geribildirimlerinizi ve önerilerinizi her zaman forumdan bana ya da @tragop 'a iletebilirsiniz.

Selam arkadaşlar, beta sürecimiz sona erdi ve site artık herkesin erişimine açık. Turkrock forum üyelerine özel bir indirim tanımlamak istedik.

TURKROCK10 kodu kullanılarak başlatılan aboneliklere %10 indirim tanımladık. Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar hepinize.

Geribildirimlerinizi ve önerilerinizi her zaman forumdan bana ya da @tragop 'a iletebilirsiniz.
dostum selamlar, aylık üyelik kısmına geliyorum ama indirim kodunu girecek yeri bulamadım nasıl kullanacağım?

Selam herkese, buraya tanimladigimiz kodla uye olan arkadas sayisi git gide artiyor, cok tesekkur ederiz herkese. Umarim sitede iyi vakit geciriyorsunuzdur. Bu basligi actigimiz gunden beri bir cok iyilestirme yaptik, yeni ozellikler ekledik. Bunlarin tanitimini da bu baslik altinda yapmaya devam edelim dedik. Eklenen konuk sanatciyi eklenen coveri geciyorum, bunlar site calisir durumda oldukca surekli guncellenecek ve surekli kendini yenileyecek bir nokta zaten. Her ay bunlardan onlarca eklemeye devam edecegiz.

Buyuk yenilik olarak bahsedebilecegim sey, muzik teorisi modulumuzun altina ritim calismalari, gitar klavyesini tanima ve kulak egitimi bolumleri ekliyoruz. Klavye gorsellestirme bolumu su an aktif, digerleri de cok yakin zamanda kullanima hazir olacak. Su an sadece testleri yapiliyor.

Yeni modul olarak economy picking modulumuz de hazir, bir kac gun icinde o da sitedeki yerini alacaktir. Hepinize tesekkur ederim, herkese keyifli yardirmacalar!

Ben de şöyle bırakayım "Klavye görselleştirme modülü"nün görsellerini ;

Screenshot 2026-05-16 at 13.35.52.webp
Screenshot 2026-05-16 at 15.53.43.webp

Onun dışında önerileriniz varsa buradan da yazabilirsiniz, yapılabilir olan ve herkesin işini kolaylaştıracak önerilerin tamamını yapmaya çalışıyoruz.

Örnek olarak;
Kademeli hızlanma;
Screenshot 2026-05-16 at 23.08.14.webp

Her turda sayan Count-in ayarı;
Screenshot 2026-05-16 at 23.08.37.webp

Döngü "range" seçim deneyimi geliştirmesi;
Screenshot 2026-05-16 at 23.08.49.webp

gibi geliştirmeler kullanıcılardan çokça gelen isteklerdi, dediğim gibi siteden ya da buradan iletmeniz halinde elimizden geldiğince plana alıp geliştirmek isteriz.

Geri