arkadaşlara başarılar seçiminiz süper eskiler heryerde beğenilir öle dewam arkanızdayız bide aynı sahneyi paylaşıcaz başarılar umarım herşey çok ii olur... parça için ise depeche mode enjoy the silence harika uyar bence seve seve dinlerim sonra... 😉
davul:bir tuşe sorunu var bana kalırsa.ama vokalde yaptığı gösteri her ne kadar anlaşılmadıysa da çok hoşdu.innuendo demiş ki:Bugünkü kanserden sonra, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi dört gözle bekliyoruz, acımadan eleşitrin 🙂 Düşünceleriniz bizim için önemli 😛 🙂
silent_guitar demiş ki:gitarlar:yaptığınız müziğe göre seçtiğiniz enstrümanlar daha doğrusu modeller pek gitmemiş.fender veya gibson kaldırırdı ama jackson ve ibanez soundunzu sert kılmış,tabi tercih sizin.innuendo demiş ki:Bugünkü kanserden sonra, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi dört gözle bekliyoruz, acımadan eleşitrin 🙂 Düşünceleriniz bizim için önemli 😛 🙂
+Sonsuz 😉 😛**olm alper sanki 20 yıldır sahnede gibisin..çok yakışıyosun sahneye canım kardeşim benim..umarım hepberaber sahnede yaşlanırız..diğer grup elemanların için de aynı temennilerde bulunuyorum tabi