umutcum yalaka toplulugunun ilk ve son 2 uyesi olarak bi kac faaliyet gostermemiz lazım dimi. olmuyo boyle. ornegin t-shirt falan bastıralım ne biliyim 😀 yoksa atacak bunlar bizi is yapmıyoruz diyeawakeone demiş ki:Hair grubu baya güzelmiş. 🙂 Ben dinlerken eglendim cidden. 🙂 Ayrıca bassçı çok tatlı, arada kıpırdıyor, farkettim evet. 🙂
Burçin' le Hair grubunun yalaka topluluğunu kurmuş bulunmaktayız(Burçin yazıyor mu buraya? Aksiyon insanı?)... Amacımız konserlerde tribün ambiyansı oluşturmaktır, lüzumsuz bir potansiyel barındıran herkesi bekleriz. 🙂
Tebrikler. 🙂
Bugünlerde kesinleşmiş birşey yok ama bende hiç istemediğim kadar çok topluluk önünde çalmak istiyorum, hatta burdan Hair'ın güzide elemanlarına sesleniyorum, benim silkinip kendime gelmem için bir konser gerekli, menecer bey sesimi duyun, beni bunalımdan kurtarmak için iki şey gerekli, birincisini bilen bilir, ikincisi de konser..rica ediyorum lütfen!! Bu arada Gökkuşağı grubu merak etmene çok sevindim, merakla konsere gelene benden bira 😉 (Katılım çok olursa uygulamayı ilk 5 kişi olarak değiştirebilirim) ( Pazarlama ve reklam 🙂 ) saygılargokkusagi demiş ki:yakin zamanda varmi bi canli canli??? cok merak ediyorum!!!