Hangi elektro gitarı almalıyım?

Selamlar öncelikle gitar hakkında çok acemi olduğumu belirtmek istiyorum eğer kendimi yanlış ifade edecek olursam özür dilerim. Aralık gibi bir elektro gitar alacağım ve benim için hangisinin en iyisi olduğuna karar veremiyorum, bir kaç video izleyip küçük çaplı bir araştırma yaptım ve twitter'daki bir kaç arkadaştan yardım almaya çalıştım ama yeterli olmadı. Rock ve metal ağırlıklı çalacağım için bana hss manyetikli gitar önerdiler (şunu: IBANEZ GSA60-BKN GIO SA Serisi Siyah Elektro Gitar Set,IBANEZ GSA60-BKN GIO SA Serisi Siyah Elektro Gitar Set ) ama bunda da tramelo kolunun akort kaçırma sorunu oluyormuş, arkadaşım gerekli ayarlamaları yaparsan sorun çıkmaz dedi ama ben hiç bir şey bilmiyorum elektro gitar hakkında.... Tramelo kolunu çıkartabiliyormuşuz ama o zaman da bir anlamı kalmıyor gibime geldi... Sabit köprülü bir çok gitarda hh manyetikli, bir an önce karar verip aklımda alacağım gitarı güzelce oturtmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar. Tabiki insanlar yardımcı olur ama bu kadar istediğiniz bir ekipman için sadece ufacık bir araştırma yapıp 1-2 video mu izlediniz? Biraz daha araştırma yapmanız gerekir.

Öncelikle bütçenizi belirleyin. Düşük bütçeli gitarlarda sabit köprü almak her zaman en iyi seçenektir. Ayrıca gidip bir şekilde dokunmak gerekir. Her gitarın sap profili farklıdır. Bu gitar sizin el ölçülerinize uygun olmayabilir. Rahat hissetmeyebilirsiniz. Gitar klavye ölçülerini araştırın. Gitar öğrenmek için önce ekipmanı rahat kullanmak gerekir. Daha sonra rock metal mevzularına girebilirsiniz.

Merhabalar. Tabiki insanlar yardımcı olur ama bu kadar istediğiniz bir ekipman için sadece ufacık bir araştırma yapıp 1-2 video mu izlediniz? Biraz daha araştırma yapmanız gerekir.

Öncelikle bütçenizi belirleyin. Düşük bütçeli gitarlarda sabit köprü almak her zaman en iyi seçenektir. Ayrıca gidip bir şekilde dokunmak gerekir. Her gitarın sap profili farklıdır. Bu gitar sizin el ölçülerinize uygun olmayabilir. Rahat hissetmeyebilirsiniz. Gitar klavye ölçülerini araştırın. Gitar öğrenmek için önce ekipmanı rahat kullanmak gerekir. Daha sonra rock metal mevzularına girebilirsiniz.
Selam. Bütçem 15-17 bin tl arası her şey içinde, önce hangi gitarı alacağıma karar verip sonra denemeye gitmeyi düşünüyordum.

Geri