anladım.biraz iyi bir şey olsun istiyorum çünkü müzik ve gitar konusunda acemi değilim.elektroda daha yeniyim. yani sesde ve kullanımda biraz tatminkarlık arıyorum.başlangıç seviyesi değilde 2.-3. gitar seviyesi bi şey istiyorum.senin tavsiyeni yazdım bir kenara gidip bir denerim. yardımların için teşekkürlersemizotu25 demiş ki:Squier' de uygundur 2. el Kore bulabilirsin ucuza mesela ama sana tavsiyem bu gitar.
regejan demiş ki:Öncelikle selamlar.
1-2 hafta içinde gitar alacağımdan çok acele yardımınız gerekiyor 😀 Tarzım çok geniş aslında.Clean tonlarının iyi olduğu gibi metallica black sabbath tonlarını vermesini istiyorum alacağım gitarın.Önceden Epiphone Les Paul Standart ve Fender Mexico Strat ı düşünüyordum fakat onların sert tonlar vermeyeceğini düşünüyorum.(en azından manyetik takviyesi olmadan).RR3 ün seymour duncan manyetikleri dikkatimi çekti.Sorularım şunlar;
-Tünelde RR3 ün fiyatı en son kaç olur tahminen?
-RR3 ün clean tonları nasıldır
-Dinlediğim gruplar Led Zeppelin,Pink Floyd,Deep Purple,Metallica.Buna göre hangi gitarı önerirsiniz söylediklerimden.
Not:Ibanez düşünmüyorumç
ben bunu demeye çalışıyorum sadece yaklaşmak yeterli yoksa pink floyd stratsız olmaz zaten bunu bilmeyen yok.sheliakonur demiş ki:o tada yaklaşmaya çalışıyoruz sadece, çok takılmamak lazım bence.