Blindeath demiş ki:GRG170 dışında düşünebileceğin en düşük gitar kramer olmalı bence. HSS dizilimli(quad-dual-dual) olan model. Tam ismini bilmiyorum modelin ama maple saplı ve manyetikleri dediğim gibi olan tek modeli var zaten. Amfi olarakta Ibanez TBX15 öneririm.
Blindeath demiş ki:Ha ben 400-500 sadece gitar için bütçen sanmıştım. 250 liraya ikinci el gitarlar bakmanı öneririm. GRG170'in klavyesi rahattır bir süre sonra bıktırmaz adamı diğer kütük gitarlar gibi. GRG170 ve Cort dışında çok fazla önerilebilecek gitar yok 250 liraya. TBX150 ye hiç gerek yok aslında stüdyo tarzı bir yerin yoksa. 15Wlık amfiler çalışmak için çok ideal.
BloodBrother demiş ki:Arkadaşlar yeni bir gitar almayı planlıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.Iron Maiden, Metallica, Deep Purple, Guns N Roses, Rainbow şarkılarına uygun bir gitar arıyorum.Fiyatta 1500-1600 tl ye kadar çıkabilirim🙁 Aklımdaki modeller ibanez rg1570 jackson dk2t dk2m yada 2. el bu fiyata bulabileceğim bir model alabilirim. Öncelikli amacım bu tonları almak ve iyi baktığım zaman 'ömürlük' diye tabir edilen bir gitar almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler...
Atalay demiş ki:En akıllıcası sert ağaçlı ucuz gitar alıp modifiye etmek. Ama modifiye dert olur diyorsan bahsettiğin müzik gruplarının hiçbirine basswood ağaçlı Ibanez ilk seçim olmaz. En iyisi Jackson modelleridir.
edaakbey demiş ki:Böyle konu acmayinca yardimci olan olmuyor iste