Oqulfobiq demiş ki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-gitar-stagg-nitro-telecaster-cift-humbucker-manyetikli-30033846/detay
bu gitar hakkında bilgi istiyorum bide nasıldır stagg hakkında iğrenc fln diolar ama bi danısayım dedim istedigim tonları alabilirmiyim sağlammıdır
ya arkadaşlar ne olur yardım edin LüTFEn
ghostknight demiş ki:@mastodon gitar büyük ihtimal sahte.
Örneğin Slash hayranı bir genç gitara başlamak için Gibson almayı planlıyor olabilir, ayrıntıları bilmesine (ona göre) gerek olmayabilir. Zaten sanırım ilan bu tip genç arkadaşlar için hazırlanmış bir ilan 🙂semizotu25 demiş ki:Gibson hayali ile yanıp tutuşan bir insan, Gibson' un özelliklerini, fake olup olmadığını, irdelemiş bir insandır diye düşünüyorum. He değilse daha Gibson ile yanıp tutuşmamıştır.
zidane10 demiş ki:Selam arkadaşlar.Ben yaklaşık 1500YTL ile 1700YTL arasında bir gitar almayı düşünüyorum.Fakat bu paraya amfi de alacağım.Amfiyi Marshall MG30DFX olarak düşünüyorum.Sert tonlar istiyorum fakat tek düze çalmak da istemiyorum yani sadece metal değil blues da çalınabilecek bir gitar olsun.Birkaç model araştırdım içinden hangisini önerirsiniz veya sizin bir öneriniz varsa hangisidir?
Modeller:
-ESP LTD KH-202
-Ibanez 2550
-Ibanez 2570
-Jackson MG DkMG Dinky
Veya bir squer strat alıp fenderin manyetiklerden takıp güzel bir elden geçirmeyle fendere yakın bir gitar mı alayım?
Görüşlerinizi bekliyorum... Bence bir gitaristin son kullanacağı marka LES PAUL custom dur.bir sürücününde MERCEDES araba. daha iyisi yokkkkkk.
Şimdiden teşekürler.