Almayın şöyle gitarlar 2.el düzgün birşey alın. 700 liraya prs allender satılan bir forum burasi.
Kalite olarak ikisinin arasında pek fark yok bence. İkisinide deneyip çalımı en rahat geleni alabilirsiniz. Eğer sıfır alıyorsanız bu gitarları o gitarların rakamlarına ikinci el ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Gitar hakimiyetiniz geliştikçe daha iyi gitarlar isteyeceksiniz.İkinci el aldığınızda hem çok daha kaliteli bir gitarı kullanacaksınız hem de ilerde satmak istediğinizde aldığınız fiyata çok yakın bir değere satabileceksiniz. Sıfır gitarda çok fazla zararınız olacak.
Yahu kızlar çok titiz de bizler pis adamlar mıyız? 😛 Bence Cort'lar biraz daha verimlidir o fiyat aralığında, Jackson'lar hep fiyat olarak abartılmış gelir bana. Ama hiç js serisi Jackson çalmadım, o yüzden objektif bir yorum yapamıyorum.iki yorum için de teşekkürler fakat kendime almıyorum bende bu fiyatlara 2. el tercih ederdim , bir kız arkadaş alacak biraz titiz olduğundan sıfır alacağım diye tutturdu
Jackson alsın o zaman. bi de buna bakn ama
Ibanez RG350M Limited Edition
sapı daha rahattır.
Yahu kızlar çok titiz de bizler pis adamlar mıyız? 😛 Bence Cort'lar biraz daha verimlidir o fiyat aralığında, Jackson'lar hep fiyat olarak abartılmış gelir bana. Ama hiç js serisi Jackson çalmadım, o yüzden objektif bir yorum yapamıyorum.
Ben adam gibi bir ibanez rg görmedim. Ağaçlarının dandikliğinden kaynaklanıyor galiba oyuncak gibi geliyorlar bana. Çok hacimsizler. Tok tonun tam zıttı ince tiz bir ton karakterleri var. Fakat high gain'de bu bazı kimseler için aranan bir özellik zaten özellikle solo çalarken. Ancak mesela power akor vurduğunda aletten aslan sesi geleceğine civciv sesi çıkıyor, hacimsizlikten kastım o.
Kaç tane sağlam rg denedin acaba? Hangi modeller böyle söyler misin ?
Kafam karışık bir türlü karar veremiyorum ve ibanez hakkında pek bilgim yok.Müzik türünü değiştirdim ve orta şekerli bir ibanez almak istiyorum. aklımdakiler rg2550z,rg2550,rg2570 .... ya da bunun türevleri. tremelo kolunu çok kullanıcam fakat hangi köprü iyidir onu da bilmiyorum edge pro,ya da edge zero... tremelo kolundan türlü sesler çıkartmak istiyorum anladığım kadarıyla zero ile pro arasında farklar var bunları da biri anlatırsa çok sevinirim... Gitarın sesinin tok olmasını istiyorum yeri geldiğinde blues da yapabileyim istiyorum🙂 aslına bakarsanız adam gibi bir ibanez istiyorum🙂 gitar istediği kadar ağır olabilir gibson dan sonra bana kuş gibi gelecektir🙂 ve rahat bir gitar olmalı klavyesi yani.Ben sadece mapple klavye kullandım diğerlerini hiç bilmiyorum rahat mıdır değil midir falan. Şu olaya bi el atında gençlik alayım şu gitarı.