Abi 6 kiloya kadar çıkanı var. 🙂 Yakın zamanlarda chambered olayına geçtikleri için azalmış sanırım ağırlıkları, şu konuda misal bayağı değişiklik gösteriyor 6Ibs den 13 e kadar yolu var 😀Şu dünyada Les Paul'ları ağır bulmayan bir tek ben mi varım?
Şu dünyada Les Paul'ları ağır bulmayan bir tek ben mi varım?
2 gitar arasında kayda değer ağırlık farkı var. denediğinde göreceksin
Senin gitarı almak için araştırıyorum aklımda 3 gitar var biri senin ki.Zevk-renk meselesi tabii. Ibanez prestige 2550 sahibi olarak, Ibanezin en kral gitarları S prestige serileridir, bu da benim görüşüm.
Yerini ve söyleyeni hatırlayamadığım, forumda bir yerlerden alıntı: Karakter önemlidir bence, gitar ağacı, tabii birazda tarza ve arayışa göre maun, kızılağaç veya dişbudaktır. Basswood karaktersiz bir ağaçtır, aynı manyetik, aynı teller, aynı aksiyon ayarlarda, aynı amplide aynı ayarlarla, aynı seri fabrika çıkışı (bu çok iddalı oldu) 2550 veya 2570 serisini deneyin ikiside ayrı telden çalacaktır büyük ihtimalle (bu da idda da son nokta).
Klavyesi, arkadaşlar demiş zaten shred/lead olayları rahat. Tabi bu noktada "gitarı gidip denemek" faktörü önemlidir.
Köprüsü piyasadaki en kullanışlı, sağlam ve işlevsel köprüdür, wonderful.
Manyetik, bana stock manyetikleri daha iyi gelmişti, yinede dayanamadım zamanında gittim Evo set manyetik taktım, midler şaha kalktı, bi dengesizlik var, tuşe hatalarımı pis ortaya çıkarıyor makina. Diyeceğim, Manyetik takviyesi yaparken eq değerlerini ciddiye almak gerek bu gitarda.
Denemekten zarar gelmez, nede olsa 2.eli giden bi makine (rg2550 den bahsediyorum), ne kadar 2 yıldır gitarı satamadığım gerçeği olsada.
hangi_ibanez, keşke bu konuyu açmadan bi arama yapsaydın, bu yazılan soruların hepsinin cevabı ve hatta fazlasını bulabilirdin.
2 ayda bir bu foruma ibanez prestige ile ilgili konu açılıyor, aynı sorular soruluyor, millette ısrarla cevap veriyor, bravo!
ıvır zıvır nerde bir de ne orası müzik market mi.İşte o yüzden ne desek boş herkes kendine göre haklı 🙂
hangi_ibanez ; İzmittesin galiba en iyisi Ivır Zıvıra git, orada Ferhat abi var eminim sana en uygun gitarı bulursunuz 🙂
Tamam internetten araştırdım adresi aldım bi oraya uğruyayım bugünıvır zıvır nerde bir de ne orası müzik market mi.