Schecter Blackjack ATX C-7 ve Blackjack SLS C-7 sahibiyim. Hellraiser C-7'yi ise kısa bir süreliğine denedim. Genel izlenimlerimi aktarayım bunlarla ilgili (NOT: Clean veya rock tonlarla işim olmuyor. Bu tip yorumlar arıyorsanız, kusura bakmayın):
- Hellraiser C-7: Görsel olarak bir albenisi var elbette. Gövdesi ağır. Oturarak çalımı rahat ama ayakta çalarken, kullandığınız askıya da bağlı olarak, boyun ve omzunuza ağrı girebilir. Tonal olarak da şahsen bana hitap etmiyor. Çünkü EMG manyetikler var ve mid'ler bakımından zayıf olduğu için bir türlü sevemedim.
- ATX C-7: Hellraiser C-7 gibi ağır. Duncan Blackouts manyetik setine sahip. Tonu bence EMG'ye oranla kesinlikle daha iyi, çünkü mid'ler bakımından EMG'ye göre daha kuvvetli. Ayrıca Hellraiser C-7'deki gibi gül ağacı klavye değil, abanoz klavye var. Abanoz klavyenin getirdiği parlaklığın etkisiyle olsa gerek, oldukça dengeli bir tonu var.
- SLS C-7: Diğer ikisine oranla çok daha hafif. Sapı çok daha ince ve rahat. Ayakta çalarken insanı yormuyor. Stok manyetikleri mid'ler bakmından zayıf olduğu için manyetik modifiyesi yaptım, Nazgûl taktım. Ayrıca 7 telli standart akordunda çalmıyorum, Drop G'ye düşürdüm. İstediğim tonları rahatlıkla alabiliyorum.
Son not: ATX C-7 ve SLS C-7 mat boya kaplı. Zaman içinde, özellikle sapın ilk 7-8 perdeye olan kadar bölgesindeki matlık gitti. Hızlı penalama yaparken serçe parmağımla, köprü manyetiğinin altından destek aldığım için bu bölgede de matlık kaybı yaşandı. Eğer benim gibi görsel takıntınız varsa diye söylüyorum.