@Can Temtek O iki Yamaha aynı firma mıymış ya, ben aynı ismi kullanan farklı markalar sanıyodum 😀😀 Gerçi öyle bi şey olamaz herhalde 😀
Ahah tatildeydim, teşekkürler tartışmayı canlı tuttuğun için 🙂Bu arada başlık sahibi 11 gündür aktif olmamış ama biz burada yazıyoruz 😀
Ben yine geleneği bozmadan kendi gitarım olan Cr Custom'ı öneriyorum 🙂 Bir araştırmanı öneririm dostum. Sonradan coil tap yapılabiliyor diye biliyorum.Ahah tatildeydim, teşekkürler tartışmayı canlı tuttuğun için 🙂
Şöyle toparlıyım, kanaatim coil tapi olan bi hh gitarların işimi göreceğini düşündüm. Böyle olunca ilk düşündüğüm epiphone lp standart plustop pro ve custom pro. Bir de bu gitarları daha kolay elden çıkarabilirim. Bu iki gitar arasında yorum yapabilcek varsa kesinlikle bekliyorum. Başka coil tapli hh bir sürü gitar var. Daha önce bahsettiğimiz prs'lerde var, galiba bir sürü schecter'lerde de var. Cort gitarlarda da olabilir. Ama galiba bir epiphone daha temiz iş olcak gibi.
Ahah tatildeydim, teşekkürler tartışmayı canlı tuttuğun için 🙂
Şöyle toparlıyım, kanaatim coil tapi olan bi hh gitarların işimi göreceğini düşündüm. Böyle olunca ilk düşündüğüm epiphone lp standart plustop pro ve custom pro. Bir de bu gitarları daha kolay elden çıkarabilirim. Bu iki gitar arasında yorum yapabilcek varsa kesinlikle bekliyorum. Başka coil tapli hh bir sürü gitar var. Daha önce bahsettiğimiz prs'lerde var, galiba bir sürü schecter'lerde de var. Cort gitarlarda da olabilir. Ama galiba bir epiphone daha temiz iş olcak gibi.
Ben yine geleneği bozmadan kendi gitarım olan Cr Custom'ı öneriyorum 🙂 Bir araştırmanı öneririm dostum. Sonradan coil tap yapılabiliyor diye biliyorum.
Schecter gitarlara nedense guveniyorum. Hic elimi surmeme ragmen. Özellikle @Babbazulla'nin sattigi gitar, her tarzin ustesinden gelirim diye bas bas bagiriyor sanki. Daha ucuz yollu kacacak olsaydim Prs Se, sonra da Cort M Custom veya M900 bakardim. Daha da ucuz son care dersen M 600.
Bu arada ülkedeki epiphone satışlarının düşüşünden müsebbip anti-epiphone timi yine görev başında.