Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Maalesef inancın olsun gitarı bile borçlanarak aldım, amfi için o fiyatlara çıkamıyorum maksimum dediğim şeylerin parası çıkıyor. Aslında o nedenle fikir almaya çalışıyorum amfiyi kullananlar varsa özellikle de anlardan. Yoksa çok daha iyi seçenekler daha yüksek bütçelerde her zaman çıkacaktır.
İşte fikir verdim zaten…. saydığın tüm amfileri aylarca kullandım, bizzat kullanıcı yorumu benimki 😄

Selamlar. forumdaki başlıkları inceleyerek 2 seçeneğe kadar düşürdüm amfi seçimini ama laney ile ilgili çok fazla bir sonuç bulamadım. ev kullanımı için bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Laney düz transistörlü anfi, Blackstar dijital modellemeli anfi. Blackstar içinde bir sürü özellik barındırıyor, meşhur markaların anfilerinin taklitleri olsun, efektler olsun, pcye bağlama vs. Diğeri tak ve çal tarzı klasik kafada bir anfi. Özellik ve ton çeşitliliği diyorsan Blackstar, o kadar kurcalamam ileride pedallar alırım diyorsan Laney. Blackstar özellikleri çok iyi fakat Laney bence tuşeye daha doğru cevap veriyordur diye düşünüyorum. Ama en sonunda biraz kendini geliştirdikten sonra zaten ikisini de satıp daha iyi bir şeye geçmek isteyeceksin.

Laney düz transistörlü anfi, Blackstar dijital modellemeli anfi. Blackstar içinde bir sürü özellik barındırıyor, meşhur markaların anfilerinin taklitleri olsun, efektler olsun, pcye bağlama vs. Diğeri tak ve çal tarzı klasik kafada bir anfi. Özellik ve ton çeşitliliği diyorsan Blackstar, o kadar kurcalamam ileride pedallar alırım diyorsan Laney. Blackstar özellikleri çok iyi fakat Laney bence tuşeye daha doğru cevap veriyordur diye düşünüyorum. Ama en sonunda biraz kendini geliştirdikten sonra zaten ikisini de satıp daha iyi bir şeye geçmek isteyeceksin.
teşekkür ederim. aslında ses kartım ve referans kulaklığım var ama gün içinde aralıklı olarak pratik yaptığım için her defasında bilgisayar bağlantılarından daha pratik olabilir diye amfi düşünüyorum. bir de orange crush 20 ve 20rt önerilen modeller ve laney ye kıyasla tercih edilebilir mi? sesi düşük seviyelerde kullanacağım.

Geri