Altı ay sonra çıkardığında değeri düşmüş olacak, o bakımdan yanlış bence ama bunun dışında sabitleme isini yapıyorsa problem yok.177681 eklentisini görüntüle
Tremoloyu bu şekilde sabitlemek doğru mu?
Altı ay sonra çıkardığında değeri düşmüş olacak, o bakımdan yanlış bence ama bunun dışında sabitleme isini yapıyorsa problem yok.177681 eklentisini görüntüle
Tremoloyu bu şekilde sabitlemek doğru mu?
O para ile bir gofret bile alınmıyor. 🙁Altı ay sonra çıkardığında değeri düşmüş olacak, o bakımdan yanlış bence ama bunun dışında sabitleme isini yapıyorsa problem yok.
Gibson aralarında en iyisi.15 yil sonra tekrar baslayacagim elektro gitar calmaya yas oldu 30. Butce 50k civari sadece gitar icin.
Ogrenme asamasinda hangi gitar daha hizli olur? Blues tarzina daha ilgiliyim, asagidaki gitarlar begendim, var mi baska tavsiyeniz?
Fender Strat
Fender Standard Stratocaster Laurel Klavye 3 Ton Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Ibanez AR520H
Ibanez AR520H Black Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Gibson Les Paul Tribute
Gibson Les Paul Tribute Elektro Gitar (Satin Iced Tea) | doremusic
Buradaki Fender yeni cikan Endonezya uretimi Standard serisi. Bunun yerine sari siteden ikinci el (20-25 bin tl arasi) Meksika uretimi Standard ya da Player serisini tercih edin bence...15 yil sonra tekrar baslayacagim elektro gitar calmaya yas oldu 30. Butce 50k civari sadece gitar icin.
Ogrenme asamasinda hangi gitar daha hizli olur? Blues tarzina daha ilgiliyim, asagidaki gitarlar begendim, var mi baska tavsiyeniz?
Fender Strat
Fender Standard Stratocaster Laurel Klavye 3 Ton Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Ibanez AR520H
Ibanez AR520H Black Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Gibson Les Paul Tribute
Gibson Les Paul Tribute Elektro Gitar (Satin Iced Tea) | doremusic
ikinci el gitar alabilecek bilgiye, kontrol mekanizmasina veya arkadaslara sahip degilim maalesefBuradaki Fender yeni cikan Endonezya uretimi Standard serisi. Bunun yerine sari siteden ikinci el (20-25 bin tl arasi) Meksika uretimi Standard ya da Player serisini tercih edin bence...
benim çok beğendiğim gitarlardan pek bilgi yok ama ben baya beğeniyorumİyi forumlar,sari sitede jackson kelly ke3 1997 japan bir gitar gordum forumda biraz arastirdim ama pek bilgi goremedim ayri bir konu acmakta istemedim kisacasi tavsiye eder misiniz,kotu yanlari nelerdir
Koprusu nasildir,hic denediniz mi ince sapli bir gitar ariyorum.benim çok beğendiğim gitarlardan pek bilgi yok ama ben baya beğeniyorum
Denemedim ama sapının ince olduğunu biliyorum jackson kataloglarından öğrediğim bilgilere göre. Fr special ise üzerindeki, önerilmiyor. Kullanan arkadaşlar daha sağlıklı yorumlarlar ama sorunu cevapsız bırakmamak adına yazdım.Koprusu nasildir fr special galiba yanlis gormediysem bide hic denediniz mi ince sapli bir gitar ariyorum.
Tesekkur ederim,simdi baktimda kopruden emin olamadim mesaji duzenledim.Ben de special olmasindan dolayi pek sicak bakmiyodum eger kopru sistemi iyiyse 2.elden temiz varsa alabilirimDenemedim ama sapının ince olduğunu biliyorum jackson kataloglarından öğrediğim bilgilere göre. Fr special ise üzerindeki, önerilmiyor. Kullanan arkadaşlar daha sağlıklı yorumlarlar ama sorunu cevapsız bırakmamak adına yazdım.
Kataloglarda vardır, kontrol et istersen bir.Tesekkur ederim,simdi baktimda kopruden emin olamadim mesaji duzenledim.Ben de special olmasindan dolayi pek sicak bakmiyodum eger kopru sistemi iyiyse 2.elden temiz varsa alabilirim
İbanez çalım ve ses konusunda önde bana göreİki gitar arasında kaldım ilk elektro gitarım olacak daha önce bir deneyimim olmadı sizce hangisini almalıyım ya da farklı bir öneriniz var mı?