meraba ben daha 3 ay önce cort m600 almıştım arada oks fln vardı gitara çalışamadım kursta verilenleri yaptım... 3 ay oldu önceden de klasik gitar çalabiliyodum ama baktım ki öyle fazla gitar yeteneğim yok (belki kursum iyi değildir fiyatı falan çok ucuz öğretmenin ilgisi yok ben metallica dinliyorum adam bana akorlu şarkılar öğretiyo kursu da bırakıcam).
geçen gün kızılayda arkadaşlarla bi müzik mağazasına girdik
www.muziktekno.com (internet siteside var) pena alıcaktım aşağıdan davul sesleri geliyodu yanımdada arklar vardı aşağı inin bi bakın falan dedi hatta adam şu trt deki akşam sefasındaki
😀 gitarist. aşağıda bateri dersi varmış yaşlı bi adam vardı bize bateri çaldı diyeride gitarla eşlik etti çok sevdim böyle bateriyi birden içim ısındı acaba bateriye başlasam mı dedim içimden...
tabi kursa başlamak için evede bateri lazım şimdi benim bateri alabilmem içinde gitarı ekipmanları satmam lazım
😀...
size sorcağım şu acaba sadece 3 ay kullanılmış cort m600(tahminim 720YTL dışarda 850den aldım), soundking 15 watt anfi(150YTL) ,ritter kılıf ve planet waves askı için ne kadar fiyat verilir tahmin edebilicek varmı eğer hepsini 1050YTL ye fln satabilirsem şu baterilerden almayı düşünüyorum
http://www.muziktekno.com/vitrin/product_info.php?cPath=29_74_304_77&products_id=1678 acaba satabilirmiyim ya da alan olur mu?
veya eğer satamassın fln diyosanız ankarada iyi gitar kursu var mı (çok da pahalı olmayan) bana sadece gitar tekniklerini ve trash metal öğretebilecek bir kurs?