valla dist o paraya dahilse pek bişey alamazsın.prince falan olur ama oda adamı müzikten soğutur 🙂blade_of_darkness demiş ki:elektronik gitara yeni başlıyacam 200-250$ civarı birikmişim var ne tavsiye edersiniz tabi bide distortion almam lazım
LuciferioN demiş ki:arkadaşlar 3 senedir elektro çalıyorum ve hersene ekipmanımda belirli değişiklikler yapıyorum.Geçen sene gitarımı değiştirdim ve bir gt-8 aldım.1 sene processorle haşır neşir oldum ama artık bana yeterli gelmiyor.Lise hayatımın da şu günler itibariyle sona ermiş olması ve seneye üniversitede olacağımdan yavaş yavaş adamakıllı bir setup kurmaya karar verdim.Bunun için ilk iş olarak tabi gt-8 i satmaya karar verdim.En az 2x12'' lik bir combo yada daha da zorlarsam 4x12'' bir half stack edinmek istiyorum.Şu anda nakitim olsaydı direkman ''Hellhound'' ın sattığı tsl100 alırdım.
Öncelikle aklıma takılanlar nerden nasıl başlayacağım ve nasıl bir araştırma yapacağım.. Yardımlarınızı bekliyorum..
valla peavyle her türlü olaya girilebilir.peavy olarak jsx serisini öneriyorum her yola gelen bi amfi hafif 5150 karakteri var , görüntüsüde güzel 😀LuciferioN demiş ki:amfinin yelpazesinin geniş olması tercihimdir.Gerçi gitarım metalde yana sert müzik yapmak istiyorum ağırlıklı olarak,down tuning olarak çalıyorum gitarı.2.el bir 2x12'' alltube combo tercihim olur.. Örneğin peavey classic serisi sadece vintage tonar için midir onu çok merak ediyorum yoksa sert olaylara da girilebilir mi bu amfi ile..?
demonsuck demiş ki:beyler ben kx custom alıcaktım elime aldım çaldım falansonra bi de kx1fe baktım benim gibi bi amatör için ii olduğunu düşündüm ve sipariş verdim sizce nasıl bi gitar yakında geliyo kullanan var mı aranızda?
ne tarz çalacaksın, bu gitarları düşünmenin nedenleri nelerdir? Sonuçta yakın tarzlarda gitarlar değiller.canonof_d demiş ki:merhaba arkadaşlar acaba bunlardan hangisinin alsam acaba;ibanez js100,ibanez rg4242dx,ibanez s470dxqm,epip lp standart plus-top,epip lp ultra,epip lp 1956 goldtop,epip lp standart solid body,epip lp custom.sizce hangisini alsam?teşekkkürler