Slipknot nasıl bir grup biliyorum 🙂 Ikıncı el ses kartlarına bakacaksınız kendiniz için uygun olanı alacaksanız. Scarlett olabilir ben line 6 ux2 kullanıyorum memnunum mesela. Veya daha uygun olan irig alıp o şekilde bilgisayara takacaksınız. Sonra bir adet vst programı indireceksiniz. Guitar rig gibi. Ücretli ücretsiz bir sürü var, ben pod farm ile ezmix 2 kullanıyorum duruma göre. Sonra ses kartı çıkışı için gene bütçenize uygun bir ekipman alacaksınız. Bütçeniz düşük olduğu için uygun fiyatlı referans kulaklığı alabilirsiniz. Zaten dijital ortamda gitar ne olursa olsun, başlangıç seviyesinde birisinin ayırt etmesi çok zor gitar soundlarini. Yanı ses kartı o slipknot tonunu almanızı sağlar. Gene ses kartı ve kulaklık ölü yatırımlar değildir. Ileride amfi alsanız bile ses kartı ve kulaklığa emin olun ihtiyacınız olacak.
Şunu belirtmekte fayda var, ben kesinlikle amfinin daha iyi olduğu kanısındayım. Evde kendim hem amfi hem ses kartı kullanıyorum. Ama başlangıç seviyesinde bir amfi alacağınıza sonra buraya slipknot tonu niye alamıyorum diyeceğinize ben daha uygun gördüğüm bu tavsiyede bulundum. Ekipmanları direk model olarak tavsiye istemek yerine forumda aratırsanız çok konu var. Belli modeller arasında tavsiye isterseniz daha yardımcı olabilecek kişi çıkar. Kolay gelsin.