Epiphone un üst seviye gitarları çok çok iyi Örneğin elimde fabrika çıkışlı Gibson burstbucker 2-3 setli Joe Bonamassa Les paul var.Gibsonlar olmasına rağmen çoğu zaman onu kullanıyorum.Ya da geçenlerde Sattığım Zakk Wylde signature gerçekten çok çok iyi bir gitardı.ancak özellikle bolt on olmak üzere giriş seviyesi epiphonelardan uzak durulması gerekiyor.Keza bolt on Bir gitar asla Les paul değildir.Cortlar hakkında yorum yapmak istemesemde bence bulaşmayın.Değil Kore,Çin yapımı ve alt seviye Epiphone Ların İşçiliği bile kat kat daha iyidir.Ayrıca göz önünde bulundurmanız gereken şey şu single manyetikle bir gitar alırsanız asla humbucker tonu elde edemeyeceksiniz(Tele için SL1 sistemini ayrı tutuyorum) ancak push pull potanslı bir Gitar ile humbuckerları bölüp single sesine yaklaşabilirsiniz.Eyvallah hocam. Peki epiphone ya da cort Les poullar hakkında ne düşünüyorsun? Önerir misin?
Hoş elimden kaç gitar geçti saymadım hepsi ya P90 ya da Humbucker lı gitarlardı.Hiç single coil e ihtiyaç duymadım.bence bu tercih meselesi tamami ile.