2.el epiphone special 2Selamlar dostlar, blues çalmak istiyorum daha çok slow tarzı beğeniyorum, forumları inceledim fakat pek tatmin olamadım. Acaba başlangıç olarak hangi gitari ve amfiyi almalıyım? Bütçem 1500 tl civarı, esnetme payım az da olsa var.
Şimdiden teşekkürler.
2.el epiphone special 2
Dostum amfi konusunda belki bütçeni aşabilir ama yeme içme blackstar id core 10 al.Başlangıç için alabileceğin en iyi amfidir.Ikinci el almak istemiyorum çünkü bilgime pek güvenmiyorum açıkçası. Sıfır için SX Stratocaster düşünüyordum aslında fakat amfi için karar veremedim.
Abi valla yememiş, içmemiş halim bu... Fiyatı biriktirebileceğim bi' meblağ değil maalesef. Yine de teşekkürler.Dostum amfi konusunda belki bütçeni aşabilir ama yeme içme blackstar id core 10 al.Başlangıç için alabileceğin en iyi amfidir.
2. El sx strat ve marshall mg 10veya mg15Selamlar dostlar, blues çalmak istiyorum daha çok slow tarzı beğeniyorum, forumları inceledim fakat pek tatmin olamadım. Acaba başlangıç olarak hangi gitari ve amfiyi almalıyım? Bütçem 1500 tl civarı, esnetme payım az da olsa var.
Şimdiden teşekkürler.
C-1 en iyi seçenek gibi duruyor. Bütçeniz ne kadar?
Dostum schecterin sgr manyetikleri başlangıç için gayet iyi. O yüzden ben schecter sgr öneririm. Eğer kasa şekline takılmıyorsan benim solo6 yı sana satabilirim. Bütçen ne kadarsa fiyat konusunda da anlaşabiliriz. Ben de satıp başka bir sgr alıcam 🙂 manyetikleri güzel ama les paul sevmedim Satılık - Schecter SGR Solo6 istersen bir bak derim fiyatta bütçene göre bir değişiklik yapabiliriz 🙂
Schecter C-1 değildir o, olsa dura..öhöm. Diğer gitarların yanına SGR C-1 yakışır.
Gitardan çok fazla kısmanızı önermem hocam, x6 ve grg170 kullandım performanslarını beğenmedim. Belli bir karakteri olmayan gitarlardı.
Çok ekstrem bi şeyler çalmayacksanız SX Telecaster öneririm bütçeye göre fena olmayan bir gitar 0 fiyatı zaten sanırsam 1k civarı 2.el temiz daha ucuza bulursunuzCort X6
Schecter SGR C-1
Ibanez GRG 170 DX
İkinci el alcağım ve çok fazla bütçem yok. Öneri de alabilirim. Teşekkürler.