Çok ekstrem bi şeyler çalmayacksanız SX Telecaster öneririm bütçeye göre fena olmayan bir gitar 0 fiyatı zaten sanırsam 1k civarı 2.el temiz daha ucuza bulursunuz
Yok hocam hiç tarzım değil. Ben daha ziyade sert soundlar çalmak istiyorum.
Çok ekstrem bi şeyler çalmayacksanız SX Telecaster öneririm bütçeye göre fena olmayan bir gitar 0 fiyatı zaten sanırsam 1k civarı 2.el temiz daha ucuza bulursunuz
C-1 en iyi seçenek gibi duruyor. Bütçeniz ne kadar?
C-1 en iyi seçenek gibi duruyor. Bütçeniz ne kadar?
Öncelikle Washburn XM12FRB bunu da ekleyeyim. Ve bütçe olarak 1000₺ kadar olabilir. Ama iyi bir amfi de almak istediğim için gitardan ne kadar kısarsam o kadar iyi..
O zaman tavsiye etmeyeceğim gitarları söyleyeyim o bütçedeki cort gitarlardan,ibanez giolardan ve o bütçedeki bütün hareketli köprüye sahip ( floyd özellikle) gitarlardan uzak durun attığınız C-1 ilan en uygunu gibime geldiYok hocam hiç tarzım değil. Ben daha ziyade sert soundlar çalmak istiyorum.
O zaman tavsiye etmeyeceğim gitarları söyleyeyim o bütçedeki cort gitarlardan,ibanez giolardan ve o bütçedeki bütün hareketli köprüye sahip ( floyd özellikle) gitarlardan uzak durun attığınız C-1 ilan en uygunu gibime geldi
İlla üç gitardan biri derseniz içlerinde en alınası c1 gibi duruyor. (şahsi fikrim)Sizin öneriniz nedir?
İlla üç gitardan biri derseniz içlerinde en alınası c1 gibi duruyor. (şahsi fikrim)
Değerli yanıtın için teşekkür ederim. Blackstar id core 10w ı alacak bütçem yok ayrıca gittikçe artıyor gitar fiyatları. Amfiyi de 2.el alacağım büyük ihtimal.
Sadece metal çalacağım diyorsanız fena olmayan modeller. Burada ağırlık vermeniz gereken konu malzeme kalitesi çünkü tonalite açısından distortion efekti gitardan gitara (eğer humbucker ise) genelde çok değişmiyor... Malzeme açısından ben schecter'i daha iyi buluyorum fakat biraz ağır bir gitar olduğunu söylemeliyim. JS ler bana hep kafadaki Jackson logosuna verilen para gibi geliyor ben hiç sevmiyorum kalite açısından da güzel olmadığını düşünüyorum. Ltd "ben olsam" bulaşmam bile. Sarı sitede cort evl serisinden birkaç model fena değildi bakın isterseniz. Onun haricinde bulabilirseniz 2.el rg350. Bir de epiphone les paul special 2 de iyi bir model fakat o da bir les paul klasiği olarak biraz ağır. Epiphone da manyetik halkasında renkli tuner vardı çok hoş açıkçası. Amfi olarak line6 modeli yeni başlayan birisine göre uzun süre sizi götürebilir.Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yaklaşık 1 hafta sonra ilk gitarımı alacağım. Gitar hakkımda çok tecrübem yok o yüzden bilgili insanlara sormak istedim. Metalin her türünü çalmak isterim. Baslangıç gitarı olacağı için beklentim çok yüksek değil. Aklımdaki gitarlar ise şöyle.
Schecter sgr c-1
Jackson js11 dinky
ltd mh-10
Amfi olarak ise line 6 spider 15 alacağım
Fikirleriniz benim için çok önemli.
İyi akşamlar.
Bu 3 gitar arasından Schecter sgr C-1 e oy veriyorum ben jMerhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yaklaşık 1 hafta sonra ilk gitarımı alacağım. Gitar hakkımda çok tecrübem yok o yüzden bilgili insanlara sormak istedim. Metalin her türünü çalmak isterim. Baslangıç gitarı olacağı için beklentim çok yüksek değil. Aklımdaki gitarlar ise şöyle.
Schecter sgr c-1
Jackson js11 dinky
ltd mh-10
Amfi olarak ise line 6 spider 15 alacağım
Fikirleriniz benim için çok önemli.
İyi akşamlar.
Bence hareketli köprü bulunan bir gitar almamalı özellikle üstünde edge 3 veya floyd rose special olanBütçenizi biraz 1400-1500 e doğru zorlayarak gio değil de ibanezin rg serisinden bir şeyler bakmanızı öneririm. 350/370dx’ler bayağı iş yapar gitarlar. Çalımında sorun olmayanlardan bir tane bulursunuz gibime geliyor.
Kasa şeki hocam. C1 superstrat solo6 les paul şeklinde. Ben daha önce arkadaşımın stratıyla çaldığım için les paule alışamadım. O yüzden satıyorum. Ama genel olarak les paul kasalar da güzel gitarlar. İstersen Satılık - Schecter SGR Solo6 fotoğraflarına bakabilirsinSolo6 Ve benim attığım arasında ne gibi farklar var?