Floyd Rose'u kullanıyorum o yüzden FR'li bir gitar istiyorum. Drop akort için su anki gitarim olan GRG170DX'i kullanacagım zaten. İkinci el 7.650'ye bir Schecter Omen Extreme FR buldum, deneyip, begenirsem onu almayi dusunuyorum. Sen Omen Extreme'i tavsiye eder misin yoksa elit ile arasında cok bir fark var mi? Cunku arasinda bir gitar kadar fark var.Schecterın o bütçeye eli yüzü düzgün, modern standartları yakalamış gitarları var.
Schecter Omen Elite-6 FR Elektro Gitar (Charcoal) | doremusic
Schecter Omen Elite-6 FR Elektro Gitar (Charcoal) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.trSchecter C-6 Pro FR Elektro Gitar (Aurora Burst) | doremusic
Schecter C-6 Pro FR Elektro Gitar (Aurora Burst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.trSchecter Sun Valley Super Shredder FR Elektro Gitar (Lambo Orange) | doremusic
Schecter Sun Valley Super Shredder FR Elektro Gitar (Lambo Orange) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.trIBANEZ RG370AHMZ-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ RG370AHMZ-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
bütçenin biraz üstünde ama en iyi gitar bu aralarındaki -> Jackson Pro Serisi Dinky DK2 HT MAH Abanoz Klavye Natural Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik
yurtdışından alabiliyorsan ya da aldırabiliyorsan -> Jackson DK2X Dinky X Series Black
Bu gitarların hepsi aşağı yukarı sana aynı donanımı ve aynı kaliteyi sunarlar. Birinin köprüsü 1 tık geridedir, birinin manyetikleri geridedir ama ergonomisinden kazanıyordur. Pek fark yok, hissetmezsin deneyimli bir çalıcı değilsen.
Perde boyuna, sap kalınlığına, gitarın hissiyatına dikkat ederek dene alırken gitarı fırsatın varsa. Kişisel tercihim TR'de olsa ve Zuhal Müzik, Thomann'ın vergi dahil fiyatının 2 katına satmasa Jackson DK2X olurdu. Ondan sonra da yeni versiyon Omen Elite 6 FR'yi tercih ederdim illa FRli alacaksam. Ama FRli gitar almayı sahneniz yoksa saçmalık olarak görüyorum. Sahnede iyi akort tutması açısından çok iş görür, onun haricinde gereksiz-çok özel sebepleriniz yoksa.