"ev için" ..... apartman dairesi diye varsayıyorum... bina yalıtımı, evde yaşayanlar, komşular amfiden daha önemli etken... mesela DSL5, HT1 ve HT-5 çaldım evde, yazın alt ve üst kat yazlıktayken gündüz sesi açıyordum yaldır yaldır ama diğer zamanlarda açamıyordum, epey yüksektir 1w bile. Çalınmasına çalınır ama dediğim gibi şartlara uyman gerekir. Bir de 1 ve 5w amfiler genelde tek Volume. hem volume hem master olan amfiler bu açıdan daha pratik olabilir. Yani 15 veya 30w olup bir de kendinden attenuator olup 1 ya da <1w düşürülebilen amfiler var ENGL, Blackstar, Laney vs... onları da araştır.
HT1 gibi 1w amfiler genelde 8 inch veya daha küçük hoparlör oluyor, kötü değiller ama o meşhur tabirle "uuumph" hissini, göğsüne vuran buldozer gibi tonu vermezler. Bass rezonansı değil dediğim sadece, toplam "headroom" tabir edilen odayı dolduran his. Ben o tip oyuncak amilerdense artık Headrush gibi kalburüstü prosesör ve iyi monitor ve/veya PA FRFR hoparlör yoluna gittim. Tabi ev müsait olsa bir ENGL kafa ve 1x12 almak isterim o ayrı.
Veya Katana, Blackstar Silverline gibi "next best thing" diyebileceğim daha düzgün solidstate veya digital amfiler de araştırmaya değer.