SiLeNoZ demiş ki:Aktif manyetik bir tek metal müzikte mi kullanıyor ?
1-2 istisna dışında ben öyle biliyorum. ?
SiLeNoZ demiş ki:Aktif manyetik bir tek metal müzikte mi kullanıyor ?
SiLeNoZ demiş ki:Aktif manyetik çıkış gücü haricinde pek fark yaratmıyor diye biliyorum. Bir de her gitarla her müzik yapılıyor ya 🙂 Jackson ile blues çalan, gibson ile death metal yapan, washburnle jazz çalan çok adam var 🙂
SiLeNoZ demiş ki:ACDC ve In Flames aynı gitarları kullanıyor 🙂
SiLeNoZ demiş ki:Dimmu Borgir gurubunun kayıtlarında fender kullandıklarını gözlerimle gördüm 🙂
darkdead06 demiş ki:slm millet ya ben cort evl x4 almayı dusunuyorumda bunu yanında bıde amfi ıle hardcase alcam
gur muzıgın verdıgı fıyat sole
cort evl x4 en son490$
randall 25watt amfi 225$
cort hardcase 140$
beyler bu fıyatlar nasıl ıyımı? yoksa cokmu fazla? bıde su randall amfi hakkında bı bılgınız varmı? son olarak ya bu gur muzık guvenılırmı yanı valla okuduklarıma gore eskıden baya bı kazıkcıymıs ama suanda orda bı bayanla genc bı erkek var valla gayet sıcak geldıler bana sızce nasıl guvenılırmı gıtarı aldıktan sonra bı yamuk falan yaparlarmı????
yilanbey demiş ki:tamamen hobi olarak biraz da can sıkıntısından gitarla ilgileniyorum. sahneye çıkma gibi bir olayım yok. elektro-akustik ve akustik gitar arasında karasız kaldım. sizce hangisini almalıyım.
mydukkandan bir kaç gitara baktım deneyemediğim için kararsız kaldım
akustik: ibanez V72E
elektro-akustik: ibanez Talman series TCY10
sizce bu gitarlar iyi mi yada bana 300-500 fiyat aralığında önerebileceğiniz gitar var mı?
lic_x demiş ki:selam arkadaşlar. Öncelikle bir konu hakkında bilgi almak istiyorum (les paul). Epiphone un lp lerindeki bazı modellerin hafifletilmek için gövdede kanallar açıldığını duydum bu modeller hangileridir veya sadece ultra serisimidir?. Eğerki durumumu toplarsam 1500ytl civarı bir les paul almayı düşünüyorum kafamda birkaç model var ama tam olarak fikir sahibi değilim özellikle epiphone modellerinde. seçenekler şöyle
epiphone 1956 goldtop gitarı gerçekten sevdim ama inş.sustainden götürecek hafifletme çalışmaları olmayan bir gitardır.
epiphone standart veya plus, ultra da olabilir ama o hafif kasa herhalde ya da denk gelir falan 2.el falan gibson studio. tercihimi yapmamda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3579&gid=398ReLoad demiş ki:ESP Horizon FR-II
Gövde: Beyaz şeritli Alder, Quilted Akçaağaç kaplama
Sap: Beyaz şeritli akçaağaç
Klavye: Abanoz
Yapı: Neck-thru-yapı
Scale: 25.5"
Burgular: Gotoh
Köprü: Orjinal Floyd Rose
Donanım Rengi: Siyah, Krom
Fretler: 24 / XJ
Sap Manyetiği: Seymour Duncan SH-1n
Köprü Manyetiği: Seymour Duncan TB-4
Kontroller: 1 ses, 1 ton(push-push Tap özellikli) , 3 yollu
2.097,43 euroyu hak edermi? parayı denkleştirdim eğer daha iyi ve daha kaliteli bi öneri kafama yatarsa beklerim yoooooooooook
herhangi bi sonuc çıkmassa forumdan. alacam gitarı....
ReLoad demiş ki:ESP Horizon FR-II
Gövde: Beyaz şeritli Alder, Quilted Akçaağaç kaplama
Sap: Beyaz şeritli akçaağaç
Klavye: Abanoz
Yapı: Neck-thru-yapı
Scale: 25.5"
Burgular: Gotoh
Köprü: Orjinal Floyd Rose
Donanım Rengi: Siyah, Krom
Fretler: 24 / XJ
Sap Manyetiği: Seymour Duncan SH-1n
Köprü Manyetiği: Seymour Duncan TB-4
Kontroller: 1 ses, 1 ton(push-push Tap özellikli) , 3 yollu
2.097,43 euroyu hak edermi? parayı denkleştirdim eğer daha iyi ve daha kaliteli bi öneri kafama yatarsa beklerim yoooooooooook
herhangi bi sonuc çıkmassa forumdan. alacam gitarı....