hasancicek demiş ki:önerebiliecegin bi amfi varmı 30w fll lambalı.birde gitarlardan sen olsan hgnsini alırdın.metal cok nadir calarım.genelde duman,manga,gripin gibi gruplar dinler calmaya calısırım.malmsteen bide oyuk oldugu icin hoş gözüküo ama alısması senın ıcın zor olur dıolar.bi deneme fırsatım bile olmadı.gitarları denemeden siparis veriyorum =)
hasancicek demiş ki:yok arkadaş kararımı verdim. malmsteen 4.400 ytl civarı gidcem besiktasa =) mydukana 5000 i teslim edcem kusursuz olarak istiyorum dicem iice ayar oldum.cok ani oldu ama kararımı verdim malmsteen olcam kendimi aşmam lazım.cort g200ümüde duvara ascam ilk göz agrım nede olsa :=) yani diyorum ki hayırlı olsun bana =) malmsteen strat.
hasancicek demiş ki:yok arkadaş kararımı verdim. malmsteen 4.400 ytl civarı gidcem besiktasa =) mydukana 5000 i teslim edcem kusursuz olarak istiyorum dicem iice ayar oldum.cok ani oldu ama kararımı verdim malmsteen olcam kendimi aşmam lazım.cort g200ümüde duvara ascam ilk göz agrım nede olsa :=) yani diyorum ki hayırlı olsun bana =) malmsteen strat.
rostocker demiş ki:Cort'un elektro gitarlarını sevmem ama üst model elektro gitarları gayet iyi yapıyorlar.EVL-K6'yı beğenen çok insan var en son bir arkadaşım almıştı o da beğenmişti.Güçlü drive tonlar alabiliyorsun.Gövde maun,bağlantı yekpare,manyetikler emg81/85.Bu özellikleri tatmin edici.
RG370DX'i de beğenirim.İyi bir gitardır.Clean tonlarda hangisi daha iyidir bilemeyecem.Ama tip olarak EVL-K6'yı beğenmedim çok karanlık bir gitar ya klavyesindeki işlemeler falan,ibanez tarzı kasaları severim.Bu arada 2 gitar arasında fiyat olarak da baya fark var sanırım.2 gitarıda enine boyuna dene en iyi kararı sen vereceksin.Bi de Cort Kore üretim galiba,İbanez Kore mi Endonezya mı bi kontrol et.