Benim yakın bir arkadaşımda vardı denemiştim. Js11 e göre daha iyi bir gitar. js nin fretler parmağımı baya tahriş ediyordu iğrençti yemin ederim.bir arkadaşım jacksons js 11 den pek memnun kalmamıştı önermem diğer ibanez ise çok tercih edilen bir model ama bizzat kendim kullanmadığım için hakkında net bir şeyler söyleyemeyeceğim
ucuz işçilik js in en çok eletirilen noktalarından biri klavye işçiliği tabi bu sadece ucuz gitarları içinjs nin fretler parmağımı baya tahriş ediyordu iğrençti yemin ederim.
hocam aslında bende ibanezin çalma açısından daha kolay olcağını düşünüyorum ama ibanezin görüntüsü çok kötü geldi bana js ye göreibanezden bende var. ben de bu ikisi arasında kaldım. jackson da köprü hareketli zor olur diye duydum. ibanezi aldım.
giolar arasında fiyat farki cok olmadikca kaliteleri arasında da o kadar fark yok. hangisi daha cok etkilediyse seni onu al ama grx te single coil bulunması işine yarayabilir. aklında bulunduranladığım kadarıyla ibanezi tercih edersiniz peki yanıtladığım mesajtaki gitarmı yoksa bu gitarımı tavsiye edersiniz
hocam ne fark ediyorki o manyetikgiolar arasında fiyat farki cok olmadikca kaliteleri arasında da o kadar fark yok. hangisi daha cok etkilediyse seni onu al ama grx te single coil bulunması işine yarayabilir. aklında bulundur
arada bir single manyetik var daha yumuşak jazz blues gibi şarkıları çalarken işine yarayabilir manyetik tarzlarını araştırmanı tavsiye ederimhocam ne fark ediyorki o manyetik
hocam özetle single manyetikler , clean soft tonlarda ; humbucker manyetikler ise overdrive , distortion soundlarında single a gore daha doygun bir ton verir. single ise clean tonlarda daha güzel ton verir. tabi bu bir genelleme. humbucker kullanıp soft türler çalan ; single kullanıp metal/rock çalan tonla müzisyen var. tamamen zevk renk meselesi.hocam ne fark ediyorki o manyetik
hmmm anladım soft türlerle pek ilgillenmiyorum o yüzden çokda gerekli değil benim içinhocam özetle single manyetikler , clean soft tonlarda ; humbucker manyetikler ise overdrive , distortion soundlarında single a gore daha doygun bir ton verir. single ise clean tonlarda daha güzel ton verir. tabi bu bir genelleme. humbucker kullanıp soft türler çalan ; single kullanıp metal/rock çalan tonla müzisyen var. tamamen zevk renk meselesi.
eskiden olmasi komik sanki 🙂Polyphia grubunda çalan adamların gitarlarında single coil olmaması da ironi sanırım 🙂