Hangi MIDI Klavyeyi Almalıyım?

Dostlar selamlar ben elektronık muzık ıle ugrasıyorum phonk funk aklınıza gelebılecek her tur herneyse mouse ıle yazmak artık cok bunaltı getırdı ve MIDI klavye almaya karar verdım 2 tane secenegım var

1. M-AUDIO OXYGENPROMINI / 32 Tuş MIDI Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024

2. AKAI MPKMINI 3 Midi Klavye Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024

genel olarak ben herkeste akaıyı goruyorum ama m audıo da daha fazla ozellık var galıba mıdı klavyeler hakkında hıcbır fıkrım yok ama kaba taslak konusursam akaı daha kalıtelı ama daha az ozellıklı gıbı m audıo daha az kalıtelı ama daha fazla ozellıklı duruyor yardım edersenız cok sevınırım cevremde fıkır alabılecegım kımse yok

Ben worlde kullanıyorum özellikle studyo programlarına otomatik macro atayabiliyorum. Tek dezavantajı 4 oktav olduğu için masada biraz büyük kalıyor. Fiyatı de bence diğerlerinden uygundu. Çift kanal midi split, aftertouch vs gibi çok güzel özellikleri var. Bence karar vermeden bir inceleyin.

Geri