Öncelikle merhaba...(iki gündür 7/24 bu siteyi kullanır oldum resmen..)
Vox ToneLab EX ve Vox ToneLab LE bu iki alet arasında kaldım... Sert tonları seviyorum (pedallarda buna dahil) ama aynı zamanda da ton yelpazesi bir o kadar geniş olup beni baya bi götürsün istiyorum,cleani tertemiz od,distorsion gibi tonlarıda gürül gürül olsun istiyorum bi nevi(trivium,pantera,bfmv,parkway drive yakın zamanda çok fazla dinleyip gitar tonları vs. bakımından hoşuma gidenler)... Gitarım Schecter Hellraiser Special C-1 FR, amfim Blackstar İd Core Stereo 10.(Prosesörü kolon amfi ve mixer olan bir ses sistemi ile kullanacağım. Okula getiricekler ses sistemini tam olarak neler gelecek bilmiyorum bu ikisi dışında)
Bu iki alet hakkında bilgisi olan,elinden geçmiş kullanmış arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim aciliyeti olan bir durum. Salı günü Vox ToneLab LE deneyeceğim pazarlık vs. her şeyi yapıldı o yüzden sizden yardım istiyorum derseniz ki bekle ondan önce Ex dene sonra Le dene bu seferde ex bulmaya çalışacağım... Konuya ve aletlere hakim birisinin yardımına çok ihtiyacım var tutuşmuş durumdayım resmen....