Arkadaşlar selamlar, bilgi ve tecrübelerinize dayanarak birkaç konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Ben üniversite yıllarında boss gt8 kullanıyordum mezuniyetti pandemiydi derken ekonomik sebeplerden ötürü satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrardan para kazanmaya başlayacağım inşallah ama bir konuda kararsız kaldım. Gt8 kullanırken pedalı manuel modda kullanıyordum zevkime uygun tek bir clean ve tek bir drive tonu ayarlamıştım geri kalanı boost aç kapa delay aç kapa gibi analog kafada kullanıyordum. Prosesörün içindeki yüzlerce sesle pek işim olmadı o yüzden. Şimdi yeniden ekipman alacakken amfi+birkaç analog pedal mı, analog pedallar+amfi modelleme pedalı mı yoksa yeniden bir prosesör almak mı karar veremedim. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
İkinci olarak da evde lambalı amfi kullanılır mı, kullanılırsa nasıl kullanılır, hangi modeller kullanılır? Bu konuda bilgilerinize danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Son olarak da analog overdrive/distortion, delay, chorus, reverb olarak neler kullanıyorsunuz? Analog setup kurmaya karar verirsem benim için de referans olur.
İkinci olarak da evde lambalı amfi kullanılır mı, kullanılırsa nasıl kullanılır, hangi modeller kullanılır? Bu konuda bilgilerinize danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Son olarak da analog overdrive/distortion, delay, chorus, reverb olarak neler kullanıyorsunuz? Analog setup kurmaya karar verirsem benim için de referans olur.