Tür derken çaldığımız müziğe değişiyor mu hss hsh gibi şeylerden bahsediyorumHangi tür derken?
Türk rock Hard rock tarzı planlıyorum.Bunlar tür değil. Siz ne tarz müzik calacaksiniz? O önemli
Değişiyor tabii, gitarın ağaç malzemesinin bile farkı olur..ama gözde çok da büyütmemek lazımTür derken çaldığımız müziğe değişiyor mu hss hsh gibi şeylerden bahsediyorum
Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır pek bilgili değilim kusura bakmayın.Herşeyden önce ben ne çalmak istiyorum, neye ihtiyaç duyuyorum, bu soruları biraz ayrıntılı olarak cevaplandıktan sonra tür de tarz da anlaşılır. Yoksa sorduğunuz sorunun kesin bir cevabı yok
Çok spesifik bir tarz değilse, köprüde humbucker manyetikli, sap tarafında da yine bir humbucker veya single manyetikli bir gitar seçilebilir.
İkinci el başka bir şehir de yaşasaydım mantıklı olurdu evet ama yaşadığım şehirde fazla olacağını sanmıyorum.Değişiyor tabii, gitarın ağaç malzemesinin bile farkı olur..ama gözde çok da büyütmemek lazım
Size başlangıç seviyesi bir gitar lazım sanırım . Bütçeniz kısıtlı ise ikinci el daha mantıklı,
Kusura bakılacak birşey yok. Başlık çok balıklama olmuş. O yüzden sorunuza soruyla karşılık verip konuyu açmak gerekti.Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır pek bilgili değilim kusura bakmayın.
Ne soracağımı bilemedim bilgili olmadığım için. Yardımınız için teşekkürler. Gitarlarınız çok güzel bu arada.Kusura bakılacak birşey yok. Başlık çok balıklama olmuş. O yüzden sorunuza soruyla karşılık verip konuyu açmak gerekti.
Ikinci el, tek veya çift humbuckerli Washburn modellerine bakabilirsiniz. O fiyat bandı için kaliteli gitarlar, fiyatları da değerinin epey altında.
Cozmos, Modez tarzı markalardan uzak durun.
Gitar dışında tonları iyi (ya da istediğiniz tonları verebilecek bir amfi diyelim) bir amfi lazım, o da 5-15 bin arası başlangıç için
Daha iyisi sizlerin olsun gençlerNe soracağımı bilemedim bilgili olmadığım için. Yardımınız için teşekkürler. Gitarlarınız çok güzel bu arada.
Sormak istediğim birkaç soru daha olduğundan kendi konumu açmak istedim yardımcı oldular.Forumu biraz karıştırırsaniz ne alıp ne almayacaginiza dair aydınlanacaksiniz aslında. Çokça soruldu cevaplandı bu sorular
Hocam birkaç incelemesine baktım da sanırım incelemesini alanlar sponsor almış aşırı övüyorlar siz öneriyor musunuz?Illa sıfır olacaksa bu gitara bakın
![]()
Mooer MSC10 Pro Elektro Gitar (Daphne Blue)
www.senkop.com.tr
Bunu denemedim ama GTRS w900 vardı bende, müthiş gitar. Bu modelin de kötü olacağını düşünmüyorumHocam birkaç incelemesine baktım da sanırım incelemesini alanlar sponsor almış aşırı övüyorlar siz öneriyor musunuz?