Hangi tür elektro gitarı tercih etmeliyim?

• Konuyu açan Konuyu açan Swear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar ilk müzik aletim olacak ve elektro gitar ile başlamak istiyorum. Hangi gitarı almalıyım? Amfi mi ses kartı mı kullanmalıyım ? Yanında daha neler ihtiyaç olacak bütçe 15bin gibi birşey olacak sanırım.

Herşeyden önce ben ne çalmak istiyorum, neye ihtiyaç duyuyorum, bu soruları kendinize sorup biraz ayrıntılı olarak cevapladıktan sonra tür de tarz da anlaşılır. Yoksa sorduğunuz sorunun kesin bir cevabı yok
Çok spesifik bir tarz değilse, köprüde humbucker manyetikli, sap tarafında da yine bir humbucker veya single manyetikli bir gitar seçilebilir.

Herşeyden önce ben ne çalmak istiyorum, neye ihtiyaç duyuyorum, bu soruları biraz ayrıntılı olarak cevaplandıktan sonra tür de tarz da anlaşılır. Yoksa sorduğunuz sorunun kesin bir cevabı yok
Çok spesifik bir tarz değilse, köprüde humbucker manyetikli, sap tarafında da yine bir humbucker veya single manyetikli bir gitar seçilebilir.
Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır pek bilgili değilim kusura bakmayın.

Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır pek bilgili değilim kusura bakmayın.
Kusura bakılacak birşey yok. Başlık çok balıklama olmuş. O yüzden sorunuza soruyla karşılık verip konuyu açmak gerekti.
Ikinci el, tek veya çift humbuckerli Washburn modellerine bakabilirsiniz. O fiyat bandı için kaliteli gitarlar, fiyatları da değerinin epey altında.
Cozmos, Modez tarzı markalardan uzak durun.
Gitar dışında tonları iyi (ya da istediğiniz tonları verebilecek bir amfi diyelim) bir amfi lazım, o da 5-15 bin arası başlangıç için

Kusura bakılacak birşey yok. Başlık çok balıklama olmuş. O yüzden sorunuza soruyla karşılık verip konuyu açmak gerekti.
Ikinci el, tek veya çift humbuckerli Washburn modellerine bakabilirsiniz. O fiyat bandı için kaliteli gitarlar, fiyatları da değerinin epey altında.
Cozmos, Modez tarzı markalardan uzak durun.
Gitar dışında tonları iyi (ya da istediğiniz tonları verebilecek bir amfi diyelim) bir amfi lazım, o da 5-15 bin arası başlangıç için
Ne soracağımı bilemedim bilgili olmadığım için. Yardımınız için teşekkürler. Gitarlarınız çok güzel bu arada.

Geri