Açıkcası ben de senin amacını pek anlamış değilim. Beğeneceksin illa diye birşey yok ama bence uslubun biraz sert. Arkadaşlar hatalarını biliyorlar, düzeltmeye çalışıyorlar. Bu konuda da çok gayretliler. Şimdi sen her eline gitar alan grup kurmuş,bişeyler deniyor diyosun. Ne yapacaklar köşelere mi saklanacaklar? Kaldı ki onlar saçma sapan işler yapmak yerine sevdikleri şeyleri yapmaya çalışıyorlar, kendilerini geliştirip daha da iyi olmaya çalışıyorlar. Herhalde Yolcuyu tek başına batıranlarda onlar değil!!! Bu yolcunun kendini satamaması olayıdır. Sıra gaza getirme olayına gelirse... İlk başta tabii ki gaza getirmek diye düşünülebilir. Ama yeni kurulmuş, daha da güzel işler yapabilecek arkadaşlarımıza "yaw bırakın siz bu işi çok kötüsünüz" mü diyelim? kaldı ki bence kuruluştan bu yana gerçekten çok iyi yol aldılar ve de çok iyiler. Uzaktan bakma kısmına gelirsek, Aytaç'de Gökhan'da bilir bu konu da elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yanlış veya eksik olduklarını hissettiğim yerlerde onları uyarıyorum ama en azından uslubum bayağı yumuşak oluyor. Bence daha yapıcı ol da "hadi dağıtın bu grubu" mantığındansa "şurada şurada böyle olsa daha iyi olur" mantığıyla yaklaş. Üstelik artık 80'ler dinlemek istemiyorsan demek ki 80'ler çalan bi grubu dinlemeye gitmeyeceksin demektir. Neyse... eğer herhangi kırıcı bişey yazdıysam kusura bakma... sadece inanmadığım bişeyi söylemem ve eğer iyiler diyorsam iyi olduklarına inandığım için diyorum. Sana da rock festivalinde iyi eğlenceler diliyorum