hmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!
Mükemmel..... 8O 8O 8O
🙁 🙁 🙁 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😛 😛 😛
Yaw ne diyim geçen hafta proje haftamdı. Tüm hafta boyunca proje yaptım ve foruma hiç bakamadım. Neler olmuş yaw!!!!
Birçok şeyi anlamadım. Eylül gibi kurulmuş bi grup olabiliriz ama grup elemanlarına sanki ilk gruplarıymış veya yeni sahne almaya başlamış muamelesi yapılmış. Arkadaşlar tek tek her grup elemanı yıllardır müzik yapmakta zaten. Şu anda da her elemanın başka grubu var ve diğer gruplarında ya 80'lerden hiç çalmıyo veya çalsada az çalmakta
🙂) Yani biz diğer gruplarımızda hey glam rock man havasında değiliz. Aslında bu grubuzda da böyle bi hava ben pek sezmedim
🙂 Anlatmak istediğim biz bu parçaları sevdiğimiz ve çalarken eğlendiğimiz için çalıyoruz. Hepimiz gayet samimi adamlarız, ne sahnede ne de yerde böyle cool davranamayız
🙂 80'lerin ruhu dediğimiz şeyin sistemle adaletle düzenle politikayla vs dünya hakkında herşeyle alakalı olduğunu biliyoruz. Bizim barlarda bu müziği yaparak bunu yaşatmamızın imkansız olduğunu da biliyoruz. Zaten biz böyle milleti gaza getirip arkamıza milyonlar toplayarak devrim falan yapmak istemiyoruz. Biz sadece müzik yapıyoruz sadece müzik ve eğlence. Ama eminim, yukarıda bahsettiğim 80'ler ruhunu arkadaşımız da bilmiyodur çünkü bilse bunun artık yapılamayacağını bilir ve sadece eğlenir zevk alırdı.
Ben durumu yukardaki gibi anladım. Eğer yanlış anladıysam o zaman bu mu; Biz kötü çalıyoruz parçaların hakkını veremiyoruz. Eğer bu görüşü açık açık yazan veya bize söyleyen birisi olursa saygıyla karşılar ve mutlu olurum. Hatalarımızı sorar "MÜZİK"imizi geliştirmek için yorumlarını alırım. Ama eğer 80'ler ruhu cover yaparak yaşatılmaz denirse, napalım 80'ler tarzında beste mi yapalım derim
🙂 80'ler tarzında beste yapmayı bilen biri varsa bana söylesin lütfen 8)
Neyse abarttım sanırım. Bizi zevk alarak veya beğenmeyerek dinleyen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla,
Sevgili Streetcat'ler.. yeni isminiz oldukça Janti olmuş. müziğiniz de zaten ankarada bu yıl dinlediklerimin en iyisiydi, yakın zamanda benden haberler bekleyin..
Çok teşekkür ediyoruz. Haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz
🙂