Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

ya teşekkürler runrabbitrun. bu konuda bizim de suçumuz var tabi, belki yeterince tanıtamıyoruz grubu.
tabi bir de şu var. bizim bu ortamlarda çok fazla ahbabımız, kankamız falan yok. o yüzden nefes alsak, kafamızı kaşısak "vay baba süperdiniz yaw" falan diyecek insanlar yok. belki biraz da bu yüzdendir. 🙂

yaw 80lerin ruhu arkadaşım o başka grup başka müzisyen arkadaşlarımız başka bir forum sayfası başka bi sanal alem olmasın sakın. Yoksa o TUŞE olmasın. Oraya gidince dişli hatuna selam söyle🙂

Arkadaşlar bi de Mali'ye bi alkış lütfen.....
Grup gittikçe profesyonelleşiyor ve kadrosunu sağlamlaştırıyor.

Başarılar arkadaşlar ÇARŞAMBALARI BARAKA'da. Ne yoksa BARAKA SSK nın en üst katında mı?

Arkadaşlar yoğun programı nedeniyle sevgili gitaristimiz Çağrı gruptan ayrıldı... Çağrı'nın yerine artık Maliyi göreceksiniz.

Çağrıcım verdiğin emekler için çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık...

Cumartesi girişi hallederseniz 😀 gelecem konserinize, gelemezsem de iyi eğlenceler diliyorum.

Sayın Aytaç bey,

Neden insanları kandırıyosun. Sen demedinmi çağrı seni ücretsiz izne çıkarıyoruz, senin yüzünden dinleyicilerimiz gelmiyo diye....

Yaw bak bi mesaj içine iki tane yalanı nasıl sokabildin anlamıyorum valla. Cumartesi giriş işini de hallettik e yine gelmedin. Nesin sen yaw. Daha napalım limuzinle evinin önünden mi aldıralım.

Neyse canım. HardLuck grubu olarak bana bu kadar uzun süre dayanabildiğiniz ve beni anlayışla karşıladığınız için asıl ben size çok teşekkür ederim.

Dinlemesinin de çok zevkli olacağından eminim. Tabii arada çalmak şartıyla....

arkadaşlar barakadaki programımız artık devam etmeyecektir. dinlemeye gelenleri eğlendirebildiysek ne mutlu. destekler için teşekkürler.

hard luck iş başında diyorum başka bir şey demiyorum.

çarşamba günü 20:00 de insula rock barda sahne alıyoruz...70ler ve 80ler rock seven herkesi bekleriz.

Insula, Nil'in 3-4 yanında 3. katta...

oo süper demek ki cuma günü müziğe doyucaz... orda görüşürüz hatta biraz erken gelirseniz bizi de izlersiniz🙂) saat 19.30 gibi sahne alıcaz, kalabildiğim kadar sizi de dinlemek istiyorum, ertesi gün vizem olmasa butun programı izlerdim ama🙁

yarınki (çarşamba) insula programı iptal arkadaşlar... cuma 23 de yolcuda görüşmek üzere...

deep purple
led zeppelin
guns'N roses
skid row
whitesnake
mr. big
scorpions
aerosmith
rainbow
acdc
bonjovi

ve daha niceleri...

Alllahhhh Skid Row çalan bi grup rüyalarım gerçek oldu bide motley crue olsaydı tadından yenmezdi ama neyse arkadaşlar Skid Row dan çalacağınız parçaları heyecanla bekliyorum cuma görüşmek üzere

hastasıyız skid row'un...ama o havayı veremiyoruz çünkü vokalimiz çok çirkin 😀

kızma yakupçum ya... sebastian bach ile karşılaştırınca bunu söylememek mümkün mü şimdi? 😀

hard luck yarın akşam saatlerinde (sanırım 8.30 gibi) insula rock bar'da çalıyor olucak, o yüzden eğer oralardan geçecekseniz kendinize dikkat edin.

insula rock bar sakaryada Nil'in iki solundaki binanın en üst katında.

bırak kardeşim insulanın da başını yakacaksınız 😀

heh bi de odtü bahar şenliklerinde cuma saat üç civarında sahnenin üstüne meteor düşcekmiş hazırlıklı olun 😀

Ulan bi izleyemedim sizi yaa. Benim uğursuzluğum mudur yoksa sizinki mi bilemedim. Ama sizinki heralde isme baksana "Hard Luck". 😀 Tam Gökhan'a söyledim bu hafta geliyorum abi barakaya diye, Aytaç telefon etti adama abi baraka işi bitti diye. Haftada bir gün üç saat dersim var panayır konseriniz de gelmiş onun içine oturmuş valla bravo. Neyse artık.

Yeni programlarınız da hayırlı olsun. Kısmetse insula'da falan izleriz artık.

Geri