Arkadaşlar, Hardal Hakikaten zamanının en iyi Grubu olduğu belli, Fakat bu efsane grusu dinleme şansını hiç elde edemedim, feci bir merak içerisindeyim ... Bu Merekımı Meteor'un albümü de perçinliyor dinledikçe
🙁 🙁 🙁 ...
Burda Bazı Arkadaşlar Ellerinde çeşitli albümleri olduğunu yazmışlar, şanslı kişiler hepside ...
Bu arkadaşlardan (Allahaşkına diyerek) ellerinde ne varsa benimle (ücretli/ücretsiz -her türlü) paylaşmalarını şiddetle istiyorum, eğer orjinal plak ve kasetleri varsa ve bunları dijital ortama aktarmakta zorluk veya sıkıntı çekiyolarsa gelip bizzat ve seve seve yardımcı olabilirim (şaka değil) ...
piyasayı "rock" müzik adı altında bi sürü saçma sapan herifin (malumunuz sizde bilirsiniz) götürdüğü, yeni yetme imaj hastalarının ortamda rocker edasıyla caka sattığı bu dönemlerde biz yani gerçek iyi "rock" müziğin ne olduğunu bilenler en azından kendi aramızda elimizdekilerden birbirimizi mahrum edip ortada bırakmayalım ...
Belki yazdıklarıma alınanlar olur belki yönetimden tepki çekerim ama zaten bilinen şeyler bunlar. gidecekleri yeri iyi bilirler.
bu başlık altında yazmış tüm arakadaşlara: lütfen bana ulaşın !!! ister başlıktan, ister özel mesajla (hiç farketmez). anlaşalım ve bi şakilde elinizdeki albümlerin kopyasını bana ulaştırın.(veya adres verin kopyalama işini ben halledeyim
😉 )
eğer hedefime ulaşır ve tüm albümleri elde edebilirsem, sadece bu site üzerinden kesinlikle hiçbir ücret talep etmeden (yönetimin sakıncalı görmeyeceğini umarak) upload ve paylaşım yayım işlerini üstlenecek ve isteyen herkese bi şekilde ulaştıracağım. Yeter Ki sizler bana yardım edin ve hedefime ulaşayım ...
düşüncelerimi ve isteğimi yeterince ifade edebildim sanıyorum.
!-- acilen --!, yardımlarınızı bekliyorum !!!!....
msn/mail:
[email protected]
yardım eden herkese şimdiden teşekkürler .....