Görüntü olarak çok hoşuma gitti fiyat olarakta çok uygun ama bu fiyatta bir gitarın kalitesi ne olur klavyesi falan rahat mı hiçbir bilgim yok
Ve avrupadan gelen bir tanıdığımla getirtsem sıkıntı yaşanır mı?
Hocam haklısınız ama b.c rich ile ilgili açtığım başlıkta kimse yardımcı olmadı sonra biriyle özelden konuşup bilgi sahibi oldum, alma aşamasındayım şuan. bu harley benton un gitarlarını hem çok ucuz hemde güzel olduğu sebebiyle farklı akorlarda kullanıcağım bir gitarım olsun istediğim için açtım boş sorular soruyorsam kusura bakmayın ama gitarın özelliklerine bakıp iyi mi kötü mü olduğunu anlayacak kadar bilgi sahibi değilimAynı şeyin laciverti hakkında konu açmaktan yorulmadin mi?
Tanidigin sahsi malim derse pek bir sey olmaz diye dusunuyorum.Ve avrupadan gelen bir tanıdığımla getirtsem sıkıntı yaşanır mı?
Hocam tabiki bu fiyatta usa kalitesi beklemiyorum f/p olarak nasıldır diye soruyorum. sizde harley benton flying v vardı sizinki fiyat olarak daha yüksek ama klavyesi aynı mıdır rahat mıydı ton olarak beklentim yok zaten görüntüsünü ve fiyatını beğendimAtalarımız ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna söylememiş, ne kadar para verirseniz karşılığında alacağınız ses kalitesi ve malzeme anlamında uzun ömürlülük ona göre olacaktır. Aynı şeyleri sürekli konuşmaya gerek yok, mantık ne kadar ekmek o kadar köfte, alternatifi veya kaçış noktası yok malesef.
Hocam tabiki bu fiyatta usa kalitesi beklemiyorum f/p olarak nasıldır diye soruyorum. sizde harley benton flying v vardı sizinki fiyat olarak daha yüksek ama klavyesi aynı mıdır rahat mıydı ton olarak beklentim yok zaten görüntüsünü ve fiyatını beğendim
Öncelikle soruların boş değil, estağfurullah. Vaktiyle hepimiz sorduk hangi gitar, amfi vs diye.Hocam haklısınız ama b.c rich ile ilgili açtığım başlıkta kimse yardımcı olmadı sonra biriyle özelden konuşup bilgi sahibi oldum, alma aşamasındayım şuan. bu harley benton un gitarlarını hem çok ucuz hemde güzel olduğu sebebiyle farklı akorlarda kullanıcağım bir gitarım olsun istediğim için açtım boş sorular soruyorsam kusura bakmayın ama gitarın özelliklerine bakıp iyi mi kötü mü olduğunu anlayacak kadar bilgi sahibi değilim
Yüksek bir beklentim yok çok modlamayıda düşünmedimBeklentiniz ne? Bu gitar iyi mi kötü mü ona göre belli olur. Gitarı alıp cesitli eksiklikleri gidermek veya keyfi olarak modlayacaksaniz tamam ama bunu parca parca misal amerikan fender'e ulasmak icin yapacaksaniz sonuc husran olur. Bir ton para dokup, yine de tatmin olmama ihtimali yuksek. Bunu bu gitarın kalitesinden bagimsiz söylüyorum.
Sap rahatlığı eline alıp denemeden anlaşılmaz. Bana rahat gelen size gelmez, vs. Onun dışında ciddi bir kalite sorunu çıkacağını sanmam, thomann belli bir standardı yakaladı. Gerisi iyi bir ayara bakar.
Tamam, o zaman en azından "calinabilir" bir gitar olacagina eminim.Yüksek bir beklentim yok çok modlamayıda düşünmedim
İlk defa yurt dışından birşey aldığım için gümrük olayının nasıl işlediğini bilmiyordum ki zaten tanıdığım teslimattan önce ülkeye geliceği için Kendim getirticemBu gitarın fiyatı 150 euro altında, neden tanıdığına getirteceksin? Gümrükten geçmiyor mu?
Thomann da sepet kısmına gelince +30€ gönderme ücreti geliyor onun dışında ekstra %18 gümrük vergisi var diye biliyorumAynı vergiyi avrupalılar da thomann üzerinden ödüyor diye hatırlıyorum.
Evet yeni fark ettim sağolunKonumunu avrupaya ayarlarsan ücretler artıyor. Bizim kapıda ödediğimiz vergiyi onlar Thomann'a ödüyorlar. En azından öyleydi eskiden