Elbette ki vardır da biz burada adamın müziğini mi tartışıyoruz, yoksa kişiliğini mi, yoksa hep bir bütün olarak mı algılıyor herkes tam çözemedim inan. Yani bu durumda kişiliği bozuk olan veya kendisinden beklendiği gibi davranmayan, toplum, ahlak, vsvs normlarına ters bir müzisyenin ortaya koymaya çalıştıklarını peh! deyip geçecek miyiz? Bu mantığa göre benim dinlediğim bir sürü sanatçıyı / grubu bırakıp dinlememem lazım.. Müzisyenler son dönemde mi garip oldu yoksa hep böyle miydi bilmiyorum ama ben kişisel olarak müzikal çevremde başkasına garezi olan kişileri barındırmıyorum, zira bu insanlar zaman çalar başka birşey değil. Sevmezsen dinleme; tamam, günlük hayatında yaptığı aptalca şeylerle de dalga geç, eyvallah, ama tutup da bu adam klasik gitar çalmayı bilmiyor diyenler olursa, e o kadar da değil yani. Bu arkadaşlar Hasan Cihat Örter'i aşağılayım derken karşındakini aptal yerine koyuyor resmen.. Bu başlığı okurken biraz araştırdım mesela Youtube'ta bir Asturias yorumu koymuşlar, çalamıyor diye, karşılaştırma olarak da karşısına Sharon Isbin'i koymuşlar. Kızayım mı güleyim mi bilemedim ama Isbin'e dinletsen nuansları yüzünden adamı tebrik eder.. Böyle saçma işler yapıyor millet.