Hiç almadan önce kesin çok iyidir harikadır vs. diyim denediğinizde sizi memnun etmeyen, hayal kırıklığına uğratan gitarlar oldu mu?
Majesty gitarınin bilmem kaç tane türevi, yılına çıkan modeli var. Hepsi de farklı materyal kalitesinde. Siz hangi modelden bahsediyorsunuz? Çocuk gitarı gibi demişsiniz, ayakta çalınması için tasarlanmış diye biliyorum. O yüzden Majesty ve JP diye iki kasası var john petrucci nin. Ha bana sorarsanız kesinlikle ona verilecek parayla j custom alınabilir. Getirtilebilseydi bir sterling majesty almak isterdim ama rosewood tuşeli olduğu için getirtilmiyor.Benim için bu gitar Musicman Majesty.
Türkiyede birkaç kere çalma fırsatı buldum çok rahst geldi. Sonra Çok heves edip yurtdısından almıştım ama bir ay kullandıktan sonra beğenmedim. Kasa çok ufak, çocuk gitarı gibi. Ergonomik denen kesimler hiç de rahat değil aslında. Kasanın kesimi de sağ el için rahat değil ve epey farklı geliyor. İlginç bir gitardı ama ben beğenmedim. Parça kalitesi de o kadar iyi değildi köprü hemen kararmaya, cilalı abanoz klavyesi renk kaybetmeye hemen basladı. Aslında pahalı bir gitar değil yurtdışında sıfırını indirimde 1700 dolara aldım ben, normal indirimsiz olarak da 2350den başlayan fiyatlarla bulunabiliyor. Yani ucuz denebilir. Ama türkite piyasasında değerlensirirsek 30 küsür bin tlleri hak edecek bir gitar değil asla
neck dive'lara dalan
Hocam sg gitarda ne oluyor bu neck divelar ?neck dive ile "nerden bulastim" dedirten gitardı
klasik ayarsız gibson (!)Hocam sg gitarda ne oluyor bu neck divelar ?