🙂 hayaleTTren sitesindeki trenli yazıyı gördünmü dilan? süper kopyalayabilsem atıcam burayada yapamadım😢 ."hayal etmenize yardımcı müzik" yazıyor çok güzel bir slogan olmuş. tren gelir hoş gelir ley ley limilimi ley binelim gidelim buralardan
hayaleTTren @ 15 Temmuz Vosfest "www.vosfest.com İstanbul Hazerfen saat 21:45
OnurMutlu demiş ki:Bu arada o bahsettiğiniz tren swf formatında sanırım copy edilemiyor ya da ben bilmiyorum, varsa bilen yapan tabi burda da yola çıksın seviniriz 🙂
eeveett çok güzellerdir =)DepResiF_ demiş ki:Daha yeni keşfettim bende.. 😀 Gayette güzelsiniz, emeğinize sağlık.. 🙂
DepResiF_ demiş ki:Daha yeni keşfettim bende.. 😀 Gayette güzelsiniz, emeğinize sağlık.. 🙂
manga_silencegirls demiş ki:eeveett çok güzellerdir =)DepResiF_ demiş ki:Daha yeni keşfettim bende.. 😀 Gayette güzelsiniz, emeğinize sağlık.. 🙂
evet bencede çok değişk 🙂OnurMutlu demiş ki:DepResiF_ demiş ki:Daha yeni keşfettim bende.. 😀 Gayette güzelsiniz, emeğinize sağlık.. 🙂manga_silencegirls demiş ki:eeveett çok güzellerdir =)DepResiF_ demiş ki:Daha yeni keşfettim bende.. 😀 Gayette güzelsiniz, emeğinize sağlık.. 🙂
🙂 çok teşekkürler arkadaşlar, çalışmaya devam bakalım en kısa zamanda güzel işlerle karşınıza çıkmak için bazı projeler üstünde çalışıyoruz , yakın zamanda sizlerle de paylaşırız .
uçakta yaşanan olay da çok değişikmiş gerçekten de 🙂 ama artık gerçek görüşmeyi bizim sitemiz üzerinden hayaleTTren yolcularıyla hep beraber gerçekleştiriz.
hayaleTTren den sevgiler herkese...