C
cmd_17
bugün ilk defa demolarinizi dinledim, gerçekten çok beğendimm 😉 tebrik ediyorumm sizi 😉
cmd_17 demiş ki:bugün ilk defa demolarinizi dinledim, gerçekten çok beğendimm 😉 tebrik ediyorumm sizi 😉
cmd_17 demiş ki:2 Nisan da orda olmak istiyorum gerçektenn, güzel bi konser olacağına eminim 🙂
release_ demiş ki:Bende gelmek istiyorum.. 🙂
Demonuzu indiriyorum ikisini dinledim Hain çok hoş..Hadi kolay gelsin 🙂 ..
Liadon demiş ki:abi nie yaaaaaa
konser istioz biz yaaaaaaaaaa
isim hayırlı olsun inşallah uğurlu olur...
OnurMutlu demiş ki:Liadon demiş ki:abi nie yaaaaaa
Konser Basçı sorunundan dolayı iptal oldu, yakın bir zamanda halledebilirsek bu sorunumuzu bomba gibi bir konser var yakın tarihte hatta 1-2 hafta içinde hemen
grubun adı evet hayırlı olsun hepimize bundan sonra BUKA aşağı BUKA yukarı sürekli bu ismi duycaksınız🙂
hoşçakalın sevgiler....
Liadon demiş ki:OnurMutlu demiş ki:Liadon demiş ki:abi nie yaaaaaa
Konser Basçı sorunundan dolayı iptal oldu, yakın bir zamanda halledebilirsek bu sorunumuzu bomba gibi bir konser var yakın tarihte hatta 1-2 hafta içinde hemen
grubun adı evet hayırlı olsun hepimize bundan sonra BUKA aşağı BUKA yukarı sürekli bu ismi duycaksınız🙂
hoşçakalın sevgiler....
ii de o ne demek loo
buka buka
MaraJade demiş ki:sevgili "BUKA" grubunun yazdığı birkaç şeyi düzeltmek ve birkaç da ekleme yapmak istiyorum:
1.si: 2 nisanda yapılacak olan konser İPTAL OLMADI.sadece "BUKA" kendi çapında konsere çıkmama kararı almış.konser sadece "BUKA" için yapılmamaktadır afişte görüleceği gibi başka gruplar da vardır.
2.si:demosunu bile çıkarmış olan bir grubun tutup birdenbire ismini değiştirmesinden de varılacak bir sonuç olarak"BUKA" grubunun istikrarsız ve düşüncesiz olduğunu belirterek 2 nisanda yapılacak konseri organize eden MORGANİZASYON a bu durumu en azından 1 hafta önce haber vermelerinin etiken gerektiğini söylemek istiyorum.ha bunları neden özelden yazmadım:çünkü sevgili "BUKA" bu kararı belli ki kendi arasında almış ve daha morganizasyonu durumdan haberdar etmeden buraya müjde verirmiş gibi yazmış.
3. sü: 2 nisanda yapılacak organizasyonda bulunmamanız durumunda yerinize geçebilecek birçok grup bulunduğundan dolayı vazgeçtiğinizi önceden haber vermeliydiniz(gerçi 2 gün kalmış hala haber vermemişsiniz burdan okumasalar heralde konser günü öğrenicektik)bu dakikadan sonra ne yeni afiş basılabilir,ne gruplarla kolay kolay anlaşılabilir.dolayısıyla kendi istikrarsızlığınız sebebiyle sizinle anlaşma yapmış insanları da ayrı bir sıkıntıya soktunuz.
benim söyleyeceklerim bu kadar yeni isminiz hayırlı olsun umarım isimle birlikte kafa yapınızda da birtakım değişiklikler yaparsınız..
MaraJade demiş ki:sevgili "BUKA" grubunun yazdığı birkaç şeyi düzeltmek ve birkaç da ekleme yapmak istiyorum:
1.si: 2 nisanda yapılacak olan konser İPTAL OLMADI.sadece "BUKA" kendi çapında konsere çıkmama kararı almış.konser sadece "BUKA" için yapılmamaktadır afişte görüleceği gibi başka gruplar da vardır.
2.si:demosunu bile çıkarmış olan bir grubun tutup birdenbire ismini değiştirmesinden de varılacak bir sonuç olarak"BUKA" grubunun istikrarsız ve düşüncesiz olduğunu belirterek 2 nisanda yapılacak konseri organize eden MORGANİZASYON a bu durumu en azından 1 hafta önce haber vermelerinin etiken gerektiğini söylemek istiyorum.ha bunları neden özelden yazmadım:çünkü sevgili "BUKA" bu kararı belli ki kendi arasında almış ve daha morganizasyonu durumdan haberdar etmeden buraya müjde verirmiş gibi yazmış.
3. sü: 2 nisanda yapılacak organizasyonda bulunmamanız durumunda yerinize geçebilecek birçok grup bulunduğundan dolayı vazgeçtiğinizi önceden haber vermeliydiniz(gerçi 2 gün kalmış hala haber vermemişsiniz burdan okumasalar heralde konser günü öğrenicektik)bu dakikadan sonra ne yeni afiş basılabilir,ne gruplarla kolay kolay anlaşılabilir.dolayısıyla kendi istikrarsızlığınız sebebiyle sizinle anlaşma yapmış insanları da ayrı bir sıkıntıya soktunuz.
benim söyleyeceklerim bu kadar yeni isminiz hayırlı olsun umarım isimle birlikte kafa yapınızda da birtakım değişiklikler yaparsınız..
durumun gerçekten sadece bassçıdan kaynaklandığının doğru olduğuna inanarak bu durumda olayı daha fazla uzatmaya ben gerek görmüyorum.üsluptan dolayı da teşekkür ediyorum en azından kavga dövüş olmadan saygılı bir şekilde halledildi olay.OnurMutlu demiş ki:sevgili marajede
biz konser iptal oldu gibi bir ibarede bulunmadık sadece biz çıkamıyoruz yazdık. ayrıca bizim keyfi aldığımız bir karar olmadığını da basçımızla yaşadığımız bir problem yüzünden çıkamadığımızı da ekledik! senin de takdir edeceğin gibi basçı olmadan bir konsere çıkmak pek mümkün olmuyor. ayrıca daha dün öğrendiğimiz basçıdan gelen haberi daha önceden kimseye haber veremezdik çünkü biz de dün öğrendik! ayrıca konseri düzenliyen arkadaşımıza da dün gece haber verdik! yani tekrar söylüyorum bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çıkamıyoruz bu konsereve bu sorunu çözmek için ne kadar çalıştığımızı da etrafımızdakilere bir sorarsanız anlarsınız!! yani kafa yapısıyla falan alakası yok bunun!! kimseye karşı alınmış kasıtlı bir karar falan da değildir. umarım açıklayıcı olmuştur yazdıklarım herkes için!! eğer olmadıysa da eklersen beni msn den konuşabiliriz. egemende var msn im!! görüşmek üzere!! kendinize iyi bakın! daha önce de yazdığımız gibi kusura bakmayın!!