- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsan thomanda gezdikçe daha çok gitarı istiyor 😂😂
Senin gitarın aynı görünümlüsüMick thomson da da gördüm bunu. Gördüğüm gibi aşık oldum ben de
Bir elektro gitarı gitar yapan şeklidir birader ve x görünümlüler bunun son seviyesi benceGeçenlerde chuck schuldiner'ın yeşil stealth'i açık arttırmayla satılmıştı ebay'de. Onu isterdim ben. Param olsa basar alırdım...
YokBir enstrümanı enstrüman yapan çalım rahatlığı ve tınısıdır. Gerisi şovdur.
Sap tutma yeri olmasa çok daha güzel olurdu o şekilde sanki ailenin gitar öğren diye aldığı dandik gitarlara benziyo ama sesine laf yok bülbül gibi şakırdıyor namıssızımIbanez jem kraldır
Ne tınısını beğenmediğiniz ne de görünüşünü beğenmesiğiniz gitardan keyif alamazsınız. Bir gitarın sesi çok güzel, görünüşü kötü veya sevmediğiniz bir renkse bir süre sonra gitarı bir kenara koyarsınız çünkü gitardan keyif almazsınız, tam tersi görünüşü mükemmel fakat çalımı zor ve tınısı kötü olan gitardan da keyif alamazsınız.
Bence tını, ses, çalım rahatlığı vs. kadar önemli olmasa da görünüş de bir etken. Çünkü o gitarla sürekli muhattap olacağım ve görünüşünü, rengini beğenmediğin bir gitardan keyif almam.Yani bu tabi öznel bir yargı ben keyif almam fakat sen rengi önemsemez çalarsın kişiye göre değişir.Öyle demeyin. Eğer gitarın çalımı size keyifli ise renginden tut tipine süper gelir. Ne rengini ne de tipini görmezsiniz bile. Tipi güzel diye, markası afilli diye gitar alıp abi bunun sapı çok kalınmış, bu V kasa ile oturamıyorum, bu gitar belimi ağrıtıyor, bu gitar akort tutmuyor diye yüzlerce insan gitar satıyor sonra. 6000 euro'ya Gibson alıp bana uygun değil diye satan arkadaşım var. Hâlbuki gitar afet. Ama ona göre tırt.
Enstrümanı elinize alacaksınız, onu seveceksiniz, sesini duyacaksınız öyle aşık olacaksınız.
Evet görünüşte ses kadar önemli bence bu olayın ortasını buluruz en azından bende gitarlara bakarken görünüşünü beğendiğim gitarın ardından sesine bakıyorum çünkü görünüşü tatmin etmeyen gitar beni de iyi hissettirmezBence tını, ses, çalım rahatlığı vs. kadar önemli olmasa da görünüş de bir etken. Çünkü o gitarla sürekli muhattap olacağım ve görünüşünü, rengini beğenmediğin bir gitardan keyif almam.Yani bu tabi öznel bir yargı ben keyif almam fakat sen rengi önemsemez çalarsın kişiye göre değişir.