fenasal gitar güle güle kullan
Hepinize çok teşekkür ediyorummmHayırlı olsun gardaşım güle güle çal inşallah motivasyonunu kaybetmeden yıllar boyu.
Arkadaşlar selamlar.
Aşırı mutluyum sizinle paylaşmak istedim artık bir Esp e 2 fr gitarım oldu alırım bir hayırlı olsununuzu 😂☺️
Bir de bir sorum olacak line 6 helix ya da kemper stage almayı düşünüyorum ev ortamına çok uygun değiller ama doğru metallica tonu için o paralar değer mi ?
180498 eklentisini görüntüle
Arkadaşlar selamlar.
Aşırı mutluyum sizinle paylaşmak istedim artık bir Esp e 2 fr gitarım oldu alırım bir hayırlı olsununuzu 😂☺️
Bir de bir sorum olacak line 6 helix ya da kemper stage almayı düşünüyorum ev ortamına çok uygun değiller ama doğru metallica tonu için o paralar değer mi ?
180498 eklentisini görüntüle
alalım efenimHayırlı olsun, güle güle kullanın. Fractal FM3 verelim isterseniz?
Elf gozlerin nasıl anladım hocam meraklandim hiç ESP ltd kullanmamış biri olarak :dHayırlı olsun, ama bu gitar sahte 😁
Hocam şu soldaki 7 telli harikulettin keykubat'ın tam modeli nedir? işte bunlar hep sex'teki sex gibi bir gitar.Şaka şaka, sahte değil.
Arkadaş kafaya takmış her nedense, 2 başlık açmış gitarın sahte mi diye, biraz takılalım dedik.
Ben de hiç ESP kullanmadım 😜
180537 eklentisini görüntüle
Aynen linkteki Zeksi şeyHocam şu soldaki 7 telli harikulettin keykubat'ın tam modeli nedir? işte bunlar hep sex'teki sex gibi bir gitar.
E-II M-II 7 HT sanırım
Tam şöyle mektuplar yazmalık bir gitar.Aynen linkteki Zeksi şey
Dadından yinmez
Tam şöyle mektuplar yazmalık bir gitar.