HEADRUSH MX5

dostlar selam, uzun sure oldu…
analog board ile aktif olarak tonemaster blonde deluxe reverb (celeston) kullanmaktayim, ufak tefek sahnelerde vb calmak yada direkt miksere girmek icin HEADRUSH MX5 dusunuyorum, anladigim kadariyla aktif kullanicisi globalde ve turkrockcilar arasinda fazla, yorumlariniz ve deneyimleriniz nedir paylasabilir misiniz?

(denemedigim icin tonlari bilemiyorum, prosesorden de cok anlamam. analog setupu birakmak icin degil alternatif ve kolaylik olsun diye dusunuyorum, onerileriniz varsa da alternatifi olarak hangi cihazlar alinabilir?)

Doğru tonu bulduğunuz zaman oldukça güzel bir prosesör diyebilirim. Ses konusunda orta segment bir prosesör. Kesinlikle sizi üzmez. Kalitesi dünyaca kabul edilmiş bir model.

Tavsiye ederim bence fiyatı uygun olanları yakalamaya bakın, biraz daha çıkabilirseniz Flex Prime daha güncel bir ürün ama bulmak zor.

Doğru tonu bulduğunuz zaman oldukça güzel bir prosesör diyebilirim. Ses konusunda orta segment bir prosesör. Kesinlikle sizi üzmez. Kalitesi dünyaca kabul edilmiş bir model.

Tavsiye ederim bence fiyatı uygun olanları yakalamaya bakın, biraz daha çıkabilirseniz Flex Prime daha güncel bir ürün ama bulmak zor.
bilginiz dahilindeyse sayet, flex prime ile mx5in temel farklari nedir aralarinda belirli bi fiyat farki da var, flex prime alirsam aradaki farka deger mi? ayrica saniyorum ki ayni arayuze sahipler.

Ses için bir zincirde 2 tane daha FX bloğu, MX5'in sahip olmadığı bir sürü efekt (Synth vb), amfi klonları... Dropbox, bulut yükleme/indirme, EQ blokları için daha iyi kullanıcı arayüzü ve web arayüzü diyebilirim kısaca.

Örnek bir fark için çektiğim video alttadır. Flexte olup Mx5te olmayan

ilginiz ve degerli paylasimlariniz icin cok tesekkurler, iki modelde birbirinden guzel artik hangi model stokta varsa onu alacagiz gibi hayirlisi bakalim.

ilginiz ve degerli paylasimlariniz icin cok tesekkurler, iki modelde birbirinden guzel artik hangi model stokta varsa onu alacagiz gibi hayirlisi bakalim.
Bir arkadaşımda Flex prime denemiştim. Amfi ve kabin modellemeleri çok başarılı, efektler iş görür gayet yeterli ama analog efektlere pek yakın değil. Ben olsam Flex prime alıp amfi kabin modellemeleri, modülasyon ve zaman tabanlı efektleri bu cihazdan alırdım. FX Send - Return dan analoıg drive pedallarımı bağlayıp kullanırdım.

Geri