benim bildiğim ise yarı sezon finali olduğu
Kount demiş ki:Görsel olarak bazen çok iyi şeyler yakalıyorlar... Sylar'ın, kırık saatine (ki markası Sylar'dır) bakıp isminin Gabirel Gray olduğunu söylemesi beni benden aldı...
seventh demiş ki:Kount demiş ki:Görsel olarak bazen çok iyi şeyler yakalıyorlar... Sylar'ın, kırık saatine (ki markası Sylar'dır) bakıp isminin Gabirel Gray olduğunu söylemesi beni benden aldı...
Sylardan nefret ediyorum.dizideki güzel karakterlerin hepsini öldürdü namussuz 🙂 eden olsun,hironun sevdiği garson kız olsun ilüzyon yaratan hatun olsun :twisted:
kingofloss__ demiş ki:Birde Niki Sanders ölürse kan çıkarırım,daha fazla Ali Larter istiyorum ulen!!! 😀
seventh demiş ki:ilginçtir heroesda güzel kızları bozuk para gibi harcıyolar.ilk sezondaki en sevdiğim iki karakter eden ve hironun aşık olduğu herşeyi hatırlayan kız(ismini unuttum şimdi),sonra simone olsun kılık değiştiren kız olsun hepsini harcadılar hemen.nikkide giderse hiç şaşırmam 🙂
ayrıca sylara bende fazlasıyla sinir oluyorum.tamam ilk sezon için çok iyi bir kötüydü ama çok fazla uzattılar.