hh hsh gitar önerisi

gitarım squier Stratocaster, yeni gitar alacağım hh veya hsh, adam gibi metal tonlar alabileceğim superstrat veya v kasa bir model arıyorum bütçe Max 17k önerileriniz nelerdir? çok abartılı bir şeye gerek yok sade ama güzel bir gitar arıyorum grg170dx misal

Son düzenleme:
gitarım squier Stratocaster, yeni gitar alacağım hh veya hsh, adam gibi metal tonlar alabileceğim superstrat veya v kasa bir model arıyorum bütçe Max 17k önerileriniz nelerdir? çok tryhard bir şeye gerek yok sade ama güzel bir gitar arıyorum grg170dx misal
Çok "tryhard". Hakikaten.

Fazla "kasan", gereğinden fazla uğraşan.

"Abartılı olmasın" demek isterken siz abartmışsınız sanki. Yapmayın🙂

Sıfır alma ve marka takıntınız yoksa grg gibi saçmalıklara para vermeyin. İkinci elde Endonezya düzgün superstratlar bulunabiliyor.

Çok "tryhard". Hakikaten.

Fazla "kasan", gereğinden fazla uğraşan.

"Abartılı olmasın" demek isterken siz abartmışsınız sanki. Yapmayın🙂

Sıfır alma ve marka takıntınız yoksa grg gibi saçmalıklara para vermeyin. İkinci elde Endonezya düzgün superstratlar bulunabiliyor.

sağolasın hocam bir sürü linç geleceğini sanıyordum düzeltirim 🙂

gitarım squier Stratocaster, yeni gitar alacağım hh veya hsh, adam gibi metal tonlar alabileceğim superstrat veya v kasa bir model arıyorum bütçe Max 17k önerileriniz nelerdir? çok tryhard bir şeye gerek yok sade ama güzel bir gitar arıyorum grg170dx misal
"adam gibi" metal tonu neyse... işte onu daha ziyade amfiden alırsın (veya prosesör vb)

squier strat diye yola çıkıp superstrat ve üstüne V ile göz kesişmek, sonra da GRG'ye tav olmak gitar konusunda kafanın pek net olmadığı, elindeki 17k içine artık ne sığdırabilirsem razıyım, kürekle tavsiye atın üstüme ruh halinde olduğunu söylüyor

sen bir LTD ve Schecter bakarak başla hele... GRG zor anlarda son döneceğin kurtarıcın olsun

Geri