sanırım 1999 in başlarıydı,,ozamanlar k.park denen yer dıgıl ve arada koşuşturan çocuklardan ibaret biryerdi.hatta davulcu ragıp hoca ozamanlar tencere ve bilimum mutfak eşyaları satardı🙂
ozamanlarda başlamıştı ben ve arkadaşlarımda metal müzik merakı.küçük bir grubumuzda vardı.yanlış hatırlamıyorsam ozamanlar gençler de rap merakı vardı ve blue jean dergisinde rap ve metal severler birbirlerine laf sokmaya bayılırdı.şimdi o rap meraklısı tiplerin hepsi ooze,dungeon gibi popüler barları dolduran,müzikle ilgisi olmayan,,şimdilerin deyimiyle "piyasa" yapmaya çalışan tipler oldular..geçen gün kancayı dinledim bana eskileri hatırlattılar,,mutlu oldum.o uzun boylu eleman (vokal) bornovadaki bir caminin ön tarafında bi bodrum katı vardı,,orda çalışırdı grubuyla beraber,,davulcu özgür filan da vardı hatırladığım,lisedeyken takılırdık arada oraya.neyse,,demem o ki bu guardian umarım bu şekilde devam eder..bu arada hitch grubunun performansı da çok iyi,,özellikle seçilay (ki adını yeni öğrendim) gerçekten çok hoş bir bayan,insanın içini kıpır kıpır yapan bir sahne performansı var,,fırsat buldukça dinlemeye gelicem.