kaynak görebilirsek iyi olur.CHARLESmansol demiş ki:hahahahaha bugun benım en mutlu gunun zaten oldum olası rehatsız olmusumdur o kendını begenmıs adamdan .cem yılmazın hokkabazının senaryosu calıntı cıkmıs ,senaryo aslında savas ay a aitmis, fılmı cekmek ıstemıs fakat produksuyon bulamadıgı ıcın ertelemıs ,bızım uyanık cem beyde(nasıl bır suratsızlıktır anlayamadım halen )senaryoyu calıp uzerınde degısıklık yapma geregı bıle buymadan(pardon oyuncuları degıstırmıs)fılme almıs bırde savas abi bayram sakası yapıyor sanırım dıyor ya tanrım bukadarmı yuzsuzluk olur ya savas abımızde 1965 bın ytl lık tazmınat davası acmaya hazırlanıyor
deryakulahci demiş ki:Senaryo çalıntısı şöyle olmuş; Savaş Ay, Aslı Dere'ye anlatmış, Aslı Dere'de gitmiş Cem Yılmaz'a anlatmış..
Ne kadar gerçekse, çok saçma buluyorum :roll: Savaş Ay'ı oldum olası hiç sevmem, reklam için her şey yapar :evil:
wild_child demiş ki:kaynak görebilirsek iyi olur.CHARLESmansol demiş ki:hahahahaha bugun benım en mutlu gunun zaten oldum olası rehatsız olmusumdur o kendını begenmıs adamdan .cem yılmazın hokkabazının senaryosu calıntı cıkmıs ,senaryo aslında savas ay a aitmis, fılmı cekmek ıstemıs fakat produksuyon bulamadıgı ıcın ertelemıs ,bızım uyanık cem beyde(nasıl bır suratsızlıktır anlayamadım halen )senaryoyu calıp uzerınde degısıklık yapma geregı bıle buymadan(pardon oyuncuları degıstırmıs)fılme almıs bırde savas abi bayram sakası yapıyor sanırım dıyor ya tanrım bukadarmı yuzsuzluk olur ya savas abımızde 1965 bın ytl lık tazmınat davası acmaya hazırlanıyor
LostLife demiş ki:wild_child demiş ki:kaynak görebilirsek iyi olur.CHARLESmansol demiş ki:hahahahaha bugun benım en mutlu gunun zaten oldum olası rehatsız olmusumdur o kendını begenmıs adamdan .cem yılmazın hokkabazının senaryosu calıntı cıkmıs ,senaryo aslında savas ay a aitmis, fılmı cekmek ıstemıs fakat produksuyon bulamadıgı ıcın ertelemıs ,bızım uyanık cem beyde(nasıl bır suratsızlıktır anlayamadım halen )senaryoyu calıp uzerınde degısıklık yapma geregı bıle buymadan(pardon oyuncuları degıstırmıs)fılme almıs bırde savas abi bayram sakası yapıyor sanırım dıyor ya tanrım bukadarmı yuzsuzluk olur ya savas abımızde 1965 bın ytl lık tazmınat davası acmaya hazırlanıyor
o senin savaş abin varya diyip sayacaktım şimdi. Nasıl inanabilirsiniz o adama ya. cık cık cık yazık, çok yazık...
yener demiş ki:LostLife demiş ki:wild_child demiş ki:kaynak görebilirsek iyi olur.CHARLESmansol demiş ki:hahahahaha bugun benım en mutlu gunun zaten oldum olası rehatsız olmusumdur o kendını begenmıs adamdan .cem yılmazın hokkabazının senaryosu calıntı cıkmıs ,senaryo aslında savas ay a aitmis, fılmı cekmek ıstemıs fakat produksuyon bulamadıgı ıcın ertelemıs ,bızım uyanık cem beyde(nasıl bır suratsızlıktır anlayamadım halen )senaryoyu calıp uzerınde degısıklık yapma geregı bıle buymadan(pardon oyuncuları degıstırmıs)fılme almıs bırde savas abi bayram sakası yapıyor sanırım dıyor ya tanrım bukadarmı yuzsuzluk olur ya savas abımızde 1965 bın ytl lık tazmınat davası acmaya hazırlanıyor
o senin savaş abin varya diyip sayacaktım şimdi. Nasıl inanabilirsiniz o adama ya. cık cık cık yazık, çok yazık...
savaş ay dediğiniz kimdir :twisted: :twisted:
cem yılmaz hangi işe et atsa birileri gündeme gelmek için benden çaldı diyor,gora çıktığında da ünlü sanatcımız!!!! atilla taş gorayı benden çaldı demişti 🙂