Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masa ile rezonansa girmelerini engellemek için ; monitörlerin altına pad koyarsanız iyi olur. Bu arada monitörlerin tiz sürücülerinin oturduğunuz zaman kulak hizzanızda olmasına dikkat edin.
Sisteminizi güle güle kullanın.
Masa ile rezonansa girmelerini engellemek için ; monitörlerin altına pad koyarsanız iyi olur. Bu arada monitörlerin tiz sürücülerinin oturduğunuz zaman kulak hizzanızda olmasına dikkat edin.
Sisteminizi güle güle kullanın.
Ben de iki hoparlör ve bir ses kartı aldım ama bir adet ses kartını iki elleriyle doğru göndermeyi becerememişler. Tekrar başka bir firma yardımcı oldu, o da yarın kargo çıksa allah bilir ne zaman gelir elime, merak içerisinde beklemedeyiz.
Epeydir aklımdaydı bu iş, farklı amfiler alma şansımız ortadan kalktığı için farklı amfi modellemeler denemek niyetindeydim.
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, trs kablolar sabit kullanıldığı için kolay kolay hırpalanmıyorlar. Benim hosa’lar 2 kediye ve haliyle pek sivri dişlere rağmen hala sağlamlar.
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, trs kablolar sabit kullanıldığı için kolay kolay hırpalanmıyorlar. Benim hosa’lar 2 kediye ve haliyle pek sivri dişlere rağmen hala sağlamlar.