Amca tıraş olmuş galiba bir de. 😀Öncekinin şokunu atlatamamışken kombo yaptılar nakavt oldum resmen. Şunun bir de double rhoads kasa olanı olsa var ya öff
73886 eklentisini görüntüle
evet büyük adamlara gidiyor double rhoadsValla double rhoads'ların her türlü gideri var ya. Zaten büyük bir insan olarak büyük V yapsalar diye düşünüyordum ki yapmışlar zaten, bir double rhoads V lere bir de Framus Ziltoid V ye dibim düşüyor.
Abi tasarım ve boya işi harika olmuş, çok modern durmuş da, öyle öküz gibi klayve olunca o kadar çirkin gözüküyor ki göze. Şunun altı tellisi olsa hayran hayran bakardık da. Bir de bu headstock şekli nedense çok hoşuma gitmiyor super stratlarda, tek sıra seviyorum.
En üstteki fotoğrafta, pricing başlığında, 6, 7, 8 tellilerinin de fiyatları var ama görsellerini bulamadım. Sanırım fiyatlarda değişiklik olabiliyormuş durumlara göre. Yazdım Matthew'e bakalım. Bi fiyat alayım. 🙂
9 tellisi 6950 tl imiş. Çok iyi fiyat...
Güncel AUD/TL kuru 2,1693406 . 2.17 diyelim.Abi, 9 tellisi 8241 TL vergi hariç. 1 avustralya doları = 2.16 TL. 😀
Gitarların hepsi üstün-insan matt bellamy'nin signature'leri. 😀
![]()
İlk gördüğüm günden sonra gitara bakış açım değişti.
Bu da videosu.
57119 eklentisini görüntüle
57120 eklentisini görüntüle
Muhtemelen hocam ya.. Üzücü.Bu nasıl bir güzelliktir arkadaş. Şuana kadar gördüğüm en güzel gitar. Ama youtube'da hiç yok. Heralde 1 tane üretilmiş.
Charvel The Dracula Signature?
Ne alakası var hoca dracula'yla, adamlar çemkiren seksi hatun ağzı yapmış, gitarın karakterine de cuk oturmuş bence 😀Charvel The Dracula Signature?