Ben bu kadar gereksiz bi şiddet filmi izlememiştim.Bazı sahnelerde bu filmi çekmenin amacı nedir diye sordum kendime.Anlamsız,gereksiz,bol kanlı bi film.Ama izleyim de midem bulansın diyosanız izleyin bence emin olun bulanacaktır.
asmashingpumpkin demiş ki:filmi izledim ve eli roth'un slovakya ile ne alıp veremediği olduğu sorusu oluştu kafamda? bi ülkenin turizminin bu kadar içine edilmez, gidesi olan o filmden sonra değil sınırından geçmek etrafından bile dolaşmaz, ...
Birinci filmden pek de farklı görünmüyor ama içimde de bir merak uyanmadı değil. 🙂 Yalnız tanıtım trailerı Almanca. :? Amerikallıları öldürenler Slovakya'dan Almanya'ya mı kaymış? 😆pj_harvey demiş ki:http://www.hostel2.com/
2.Filmin afisi, oyunculari, teaser'i hepsi burdan bakilabilir..
Ben de ilk izlediğimde öyle dedim ama ikinci bir kere izleyince hoşuma gitmedi değil, ki bir filmi iki kere izlemekten hiç haz etmem.didi_in_chains demiş ki:İzlediğim en abuk filmlerden biriydi...
Hayır, Tarantino yapımı bir film değil Hostel. Biz de afişte ki Tarantino ismine aldanıp gitmiştik ve çıkışta pek de umduğumuzu bulamadığımızı farkettik. Ancak şunu tekrar vurgulamak isterim ki, Hoster bir Tarantino filmi değildir. Filmin yönetmen ve senaristi olan Eli Roth, Quentin Tarantino ve Takashi Miike desteği ile filmi beyaz perdeye taşımıştır. 😉denoktabenokta demiş ki:Yanlış hatırlamıyosan Tarantino yapımı bi filmdi.Bende o sebepten almıştım,ama öylesine yapılmış bi film gibi geldi...Ucuz bütçeli bi testere -1- bile beni daha çok etkilemişti...