Hot Sauce

ve Zeynep çok teşekkür ediyoruz ayrıca grubunuzun yeni hali gerçektende bomba gibi olmuş... ben yine kendi adıma çok özlemişim sizi ayrıca sanırım bizim göbek bağımız bağlı bari mekanlarla konuşmaya beraber gidelim artık🙂)))
sizi çok seviyoruz....

hehe hakkaten olur valla🙂 keşke yine eskisi gibi aynı yerdeç alsak çaldıktan soora bi de üstüne sizi dinlemek süper keyif oluyo vallahi özlemişim🙂 biz de sizi çok seviyos dediğim gibi hadi inşallah en kısa zamanda bibgitarist bulursunuz gece yatarken dua edicem🙂

HOT SAUCE show band Ocak 2005 itibari ile tekrar barlarda... Gitarist problemini çözdük ve stüdyo çalışmalarına başladık....
Yeni gitaristimiz tanıdık bir sima John Doe dan Barbaros...
En yakın zamanda görüşücez... 😉

Sevgili arkadaşım, Egemen ne zaman girer de cevap yazar belli olmayabilir, ondan dolayı ben cevaplayım; şuan biryerde çalmıyoruz, ama hazırlıklar çok hızlı ve güzel devam ediyor, grup gerçektende herkesin beklediği ve dilediği şekilde geri dönecek. Yılbaşına yetişmeyi planlıyorduk fakat repertuara yeni parçaların da eklenmesinden dolayı eğer bir aksilik çıkmaz ise ocak 15 ten itibaren programlara başlıyoruz... (yeterince Türkçeye dikkat ettim sanırım, bundan sonra bu şekilde tekerrürü tekebbül edip hakkı hususundaki ihtivazlarımızı bahtiyar edip kılavuzu karga olanın cümlesi de bu kadar olur diyerek saçmalıyorum...))(Yeni kurallara göre bu forumlara sözlükle yazı yazacakmışız...)

la doctor ben emir çok gezme çok dolaşma uslanmadın hala oranı buranı kırmaktan.amsterdamda felç olursun burda kaburganı kırarsın doctor oldun ağaam kendine bak azcıı

abi barbaros ne alaka ya? hangi beyinsizin fikriydi bu? hangi gerizekalı birleştirdi sizi barbarosla? 🙂 görkemim org şampiyonum. 🙂

arkadaşlar grubun şu tarih itibari ile hazır olduğunu açıklamaktan gurur duyuyorum... 🙂 1 hafta içinde bar programları başlıyor.... yerler ve tarihleri duyurucaz.... saygılar ve tabiki sevgiler...

emircigim oncelikle slm...valla sanssızlıklar yakamı bırakmıyor.dun de trafik kazası yaptım tam oldu.neyse bu sefer biyerimi kıramadım. 😀 guzel bi haber olarak eger bi aksilik cıkmazsa cuma dummy de cıkmaya baslıcaz..haftaici tekrar net bisey yazarız ...gorusmek uzere...

evet gençler ve genç kalmak isteyenler, saçları dökülenler, karnı acıkanlar, nefes alanlar, aşık olanlar, aşık olmak isteyen tercihen genç bayanlar... beklediğiniz fırsat 1 yıl aradan sonra tekrar ayağınıza geldi... HOT SAUCE show band cuma 2400 dan itibaren DUMMY de sahne almaya başlıyor ve geçen sene olduğu gibi her cuma Dummy de sahne almaya devam edecek... Bunun dışına bir mekan daha var bunuda açıklarız elbet merak etmeyin, üstü üste binmeyin, birbirinizi zedelemeyin, sabredin...

Geri