Satılık Hotone Pulze

Takasa
Kapalı
Fiyat
10000
Para Birimi
TL
GAS ile aldım eğlendim şimdi satıyorum sıfırdan farksız. Kablo vs orijinal, herşey kutusunda temiz cillop teslimat.
Kargo tercih ederim bana kolaylık ama illa geleyim elden alayım diyen olursa da randevulaşmaya çalışırız. İstanbul Gayrettepe'deyim. Bazen de Fenerbahçe.

Fiyat 10,000 TL
Pazarlık ve takas teklif etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Bu arada 2 kelam edeyim.. eskiden inceleme yazardım amfilerler için de pek vakit olmuyor.
Oldukça iyi bir cihaz. Aslında Ampero'nun hoparlör takılmışı gibi düşünün. Cab'lerle oynayarak özellikle sert amfilerde bu segment için oynaması keyifli bir amfi olmuş. Zaten artık Mooer, NUX, Hotone profesörler neredeyse birbirinin aynısı... bu da kendinden hoparlörlü diye düşünün.
Satma sebebim basit... bu tarz amfi için Yamaha THRii 30 var evde ve bu hevesli genç de onu tahtından indiremedi. Yanyana duruyorlar, Pulze'ı keyifle çalıyorum ama her seferinde kapatıp kalkmadan önce dur bi THR ile de takılayım da kulağım durulansın diyorum adeta.
Yani güzel oyuncak Pulze ama yaşandı bitti diyelim... zevcem THR'a döndüm 🙂

Merhaba THR’deki gibi gitarın kendi sesini kapatıp hem daw programının transpoze pedalını hemde pulzenin kendi efekleriyle beraber ses alabiliyor muyuz bu modelde ayrıca kendi pitch shifterını denediniz mi hocam ?

Geri